A budapesti, Kossuth téri állami ünnepségen részt vevő óriási tömeg azt mutatta, hogy az emberek többsége megérti és támogatja a kormánynak az ország érdekében tett erőfeszítéseit – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Kiskunfélegyházán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
A fanokon és fannékon,no meg a fizetett erdélyi és lengyel "turistákon" kivül volt egy csomó birka.!!!Ekkora baromságot rég olvastam mint ez a cim.!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
...én elhiszem. Biztos a hobbitokra gondoltak, azok elég kicsik...
yazo64
Az Orbán-Kövér-Simicska triumvirátus tagjai elég alacsonyak...
Ők lehetnek a kisemberek:)
kkalman
Hol áll a Fid€$$? A kisemberek pártján?
Na! Megvan a hét vicce.
sport50
sokan azért nem mentek el vidékről,mert sokba kerül a vonat,busz!!!pont a kisembereknek nem volt pénzük rá!!!ez eszébe sem jut???ők szállították oda-vissza az embereiket határon innen és túl!!!
overdose
Nem hazudik a fidesz kisemberek? úgyan kalács? Azért hozta be a 16%-os adót hogy a kisemberektől elvegyen,naponta törvényeket amit mi fizetünk ,gratulálok hazugságban jeles a fidesz! Nem értem ezek az emberek akik kimentek Orbánnak tapsolni őket nem érinti?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.