"A romák közti magas mentális betegségek oka, hogy a roma kultúrában megengedett a testvérek, unokatestvérek közti házasság, vagy a szimpla szexuális kapcsolat" – egyebek mellett ez olvasható abban a tankönyvben, amelyet Jeszenszky Géza írt. A volt külügyminiszter most Magyarország izlandi rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, valamint a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára. A tankönyv egy külföldi diáktól jutott el az átlátszó.hu-hoz.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Azért szó se róla, egy-kettőnek a fejéről tényleg úgy virít a beltenyészet, hogy ahhoz nem kell tudományos értekezés, az is csoda, ha még beszélni tud.

Mert ugye történt, hogy cigányok lefeküdtek öste a putriba, mán csak oda, ahun mindenik helyet tanált magának a szobába. Béfeküdt a nagyputtonyos cigányasszon is, izgette-mozgatta a farát, mígnem oszt el nem helyezkedett. Egyszer aztán megszúlal a fia:
- He, anyám! A magáé itt ez a ménkű nagy shegg?
- A' enyéimé e! - mondta az asszony.
- Na, akkú' vigye odébb, mer' az én f.*szom nem ismeri a rokonságot!
alfás
@A Tündik bündije: esküvő előtt,az anyós-jelőlt kiszokta próbálni a leendő férjet,hogy jó lesz-e a lányának. ezért van a "nézd meg az anyját,(és,ha azt megdugnád),vedd el a lányát.
Rézangyal
Az egészben az a különös, hogy ezt a tényt még az egészen primitív, civilizációtól teljesen elszigetelt, őserdőben vagy sivatagokban élő néger törzsek is tudják! Közlei rokonok között tiltják a szexuális viszonyt, a házasságot pláne. Az állatoknál is műxik.
Csak ezeknél a parazitáknál nem.
Darthon1
Békésen horgásztam a parton, amikor egyszer csak kifogtam az aranyhalat. Azt mondta nekem, hogy teljesíti egy kívánságomat, csak előtte tegyem magamévá. Ekkor tíz éves kislánnyá változott nagy hirtelen. Esküszöm tisztelt bíróság így történt az eset!
kerék
Ez egyértelmű, ha megnéz az ember néhány cigányt, látszik, hogy alulfejlett, mentálisan és fizikailag is visszamaradott a nagyrésze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.