Csak szavazatszerzésre kellett a Fidesznek Ángyán jellegzetes "arcéle". Most, hogy kiadták rá a kilövési engedélyt, reméli, hogy függetlenként nem kell majd Gyurcsány mellé ülnie - mondta Pécsett, ahol a földbérletek baranyai visszásságait tárta fel.

Forrás: onlinepecs.hu
Feltöltő: onlinepecs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@kukac50: @onlinepecs: @Horizont: nos, Ángyán proffal azért csak óvatosan! Eladdig, amíg fel nem állt, minden, de minden(!) aljas, szemét népnyomorító, AB-t ellehetetlenítő, szakszervezeteket megsemmisítő, stb törvényt megszavazott!! Úgyhogy ne csináljunk belőle hőst, mert nem az! Földügyben kiakadt, ez tény és ennyi! És a többi népnyúzó, nyomorérkokat irtó, általa is megszavazott törvényekkel mizújs? Ugye, nem is olyan egyszerű ez, nem egy igazi Robin Hood...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
onlinepecs
Érdekes kérdés, hogy a Jobbikkal összeállna-e?
kukac50
Olyan lelkiismeretes politikusok kellenének mint Ángyán! Aki saját pártja ellen is szólni mer az emberek érdekében. A Fideszből kilépve nem maradt egy Fideszes sem aki az egyszerű emberekért szólna.
onlinepecs
Igen, lelkiismeretes szakember. Remélem, nem keveredik rossz társaságba...
nemkati
Már csak azt a mondatocskát kellett volna bővebben kifejtenie, hogy Bajnainak mi volt a "csődbűntette"?
onlinepecs
A csődbüntett megléte vagy nemléte már egy újabb tetjedelmes tényfeltáró cikk témája lehetne...
Pálinkafőző Rézüst
@kukac50: @onlinepecs: @Horizont: nos, Ángyán proffal azért csak óvatosan! Eladdig, amíg fel nem állt, minden, de minden(!) aljas, szemét népnyomorító, AB-t ellehetetlenítő, szakszervezeteket megsemmisítő, stb törvényt megszavazott!! Úgyhogy ne csináljunk belőle hőst, mert nem az! Földügyben kiakadt, ez tény és ennyi! És a többi népnyúzó, nyomorérkokat irtó, általa is megszavazott törvényekkel mizújs? Ugye, nem is olyan egyszerű ez, nem egy igazi Robin Hood...
Pilóta
@nemkati: "Csődbűntett gyanúját vetik fel azok a vagyonkimentési manőverek, amelyeket a Hajdú-Bét wallisos tulajdonosi köre hajtott végre 2003–2004-ben – derül ki Budai Gyula jelentéséből, mely a Magyar Nemzethez is eljutott. Az elszámoltatási kormánybiztos lezárta a Hajdú-Bét Rt. károsultjai ügyének vizsgálatát, és jelentését átadta az ügyben nyomozó Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV). Budai Gyula a Magyar Nemzetnek elmondta: vizsgálata alapján egyértelműen megállapítható Bajnai Gordon és a Wallis akkori vezetőinek felelőssége a Hajdú-Bét-ügyben. Az elszámoltatási kormánybiztos szerint a cél az volt, hogy a cég ingó és ingatlan vagyonát – a beszállítók helyett – Wallis-közeli kezekbe játsszák át."

mandiner.hu/cikk/20111010_budai_bajnaiek_a_felelosok
Pálinkafőző Rézüst
@Pilóta: egy halandó blogja . Olvasd el, de végig! Kicsit hosszú, de nagyon érdekes! Kapcsold be a robotpilótát, és dőlj hátra..
pashcutter.blogspot.hu/2011/11/bajnai-gordon-altal-tonkretett-hajdu.html
szaboria1
@Pálinkafőző Rézüst: Hosszi de nagyon érdekes sok dologra rá is világit arra is, hogy a magyarok nem voltak felkészülve a kapitalizmus buktatóira. Még 22 év távlatában sem tudunk megszabadulni a régi berögzött dolgoktól és annak meg változásában.
a Pepita
@Horizont: Valószínűleg praktikus okokból ül ott, mint függetlennek ugyanis nemigen lehetne megszólalási lehetősége...
a Pepita
@Pálinkafőző Rézüst: Tudhatnád jól, hogy ezt a fajtát nem érdekli az igazság. Nem fogja elolvasni...csak mondja, csak mondja amit egyszer belevertek a fejébe...
GeoCravker
Ángyánnak is sokat kéne letenni az asztalra. Eddig a felségárulásig jutott. De az ő felelőssége is tisztázásra szorul. Nem gyoran kilépett mezei Fidesz-tagról van szó.
Ulmus
Nyilvàn nem szent Àngyàn, de az dicséretes, h legalább ebben az ügyben nyíltan beszél. Attól tartok viszont, nemfog változni a közeljövőben semmi.
Bajnai ügye meg más kérdés: majd a NAV eldönti, történt-e bűncselekmény. Budai annyit hazudozott már, és annyiszor pórul járt, hogy nem adok semmit a szavára.
nemkati
@Pilóta: Erre a több, mint 1 éves történetre Bajnai még tavaly pontot tett, amikor feljelentette Budait hamis vád és személyiségi jogok megsértése miatt, és a pert meg is nyerte. Neked is ugyanolyan szelektív az emlékezeted, mint Ángyánnak. A Fidesz koncepciós pereinek állításait akkor kezeld tényként, amikor jogerős bírói ítélet van a független Handó Tünde és Polt Péter által gondozott magyar igazságszolgáltatás részéről. Eddig nem igazán jeleskedtek megnyert perekkel, de hát mitől is, amikor a vádak zömében hamisak?
nehogymá
nem tud hova menni.jobboldali.egyedül csak a fidesz van ott a többit megvette szétverte a fidesz zrt..a jobbik szélsöjobb
Don Quijote
@Pilóta: Ennyi ésszel engednek repülni??

"A Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyta az első fokon eljáró bíróság ítéletét és kimondta, hogy a televízió idén január 20-án valótlanságot közölt és valótlanul híresztelte, hogy Bajnai Gordon a Hajdú-Bét Rt. csődje kapcsán emberek haláláért lenne felelős. A bírósági döntés augusztus 31-vel lett jogerős, Bajnai Gordon az ítéletet szeptember 30-án kapta kézhez.

A Hír TV Pesty Lászlótól idézett, aki saját bevallása szerint is politikai célzattal, az áprilisi országgyűlési választásokra időzítve készített egy filmet. Pesty László ellen rágalmazási eljárást indított a volt miniszterelnök.

A bírósági döntés értelmében a valótlanságot állító Hír TV-nek a televízió internetes híroldalán helyreigazító közleményt kell közölnie. A volt kormányfő titkársága közleményében kitért arra: immár sokadik alkalommal ad igazat Bajnai Gordon volt miniszterelnöknek a bíróság, hamis állítások és valótlanságok híresztelése miatt a Magyar Nemzet című újság ellen már öt alkalommal nyert helyreigazítási pert Bajnai Gordon.

A Hajdú-Bét cégcsoport az ország egyik legnagyobb baromfi- és víziszárnyas-feldolgozója és -értékesítője volt. 1999-ben került a Wallis Rt. tulajdonába, amelynek 2000-2005 között Bajnai Gordon volt a vezérigazgatója. A cég fokozatosan csődbe ment, a beszállítók felé mintegy 2 milliárd forinttal tartozott. Több mint 500 család alkotta a károsultak körét, akik máig nem kapták meg a követeléseiket. Sokan az anyagi ellehetetlenülés szélére sodródtak, és többen vetetett véget az életüknek önkezűleg. Karsai József MSZP-s képviselő, battonya polgármesetere kilenc halottról beszélt, amikor egyszer számonkérte őt egy frakcióülésen."
kukac50
@Pilóta: Még csak most ért Budai Bajnai libás ügyéhez?
Mikor ér Veránkai nyaralóhely felújításánál felhasznált pénzekhez?
Vajon szemet szúr a 49 millió eltérés?
onlinepecs
Ez a baj a helyreigazító közleményekkel: a valótlan hírekkel ellentétben ezek már nem jutnak el az emberekhez...
Don Quijote
@Pilóta: Mi van főfütyi , semmi reagálás??
Jellemző a fajtátokra...
kukac50
@nemkati: A bíróságok a politikusoknak a kívánsága szerint döntenek.
Igazságos eljárás már csak véletlen tévesztés esetén van.
Politika diktál a bíróknak is.
darwin
@Don Quijote: Elég hosszú a cikk,@Pilóta: nagyon lassan olvas. :)
Vagy Entero bohém ikertestvére,mert ő sem szokott válaszolni a nyilvánvaló dolgokra.
Pilóta
@Don Quijote: Ha nem vetted volna észre a hozzászólásom kizárólag egy "idézet"! Ha nem vetted volna észre, ott az idézőjel az első szó előtt, és az utolsó után!

Ezzel kivántam megválaszolni az alábbi kérdést:

"nemkati Már csak azt a mondatocskát kellett volna bővebben kifejtenie, hogy Bajnainak mi volt a "csődbűntette"?
Válasz erre Tetszik4 2012. október 26., 22:59 Jelentem"

"Don Quijote
@Pilóta: Ennyi ésszel engednek repülni??"
--- Igen, engednek!

"@Pilóta: Mi van főfütyi , semmi reagálás??
Jellemző a fajtátokra..."

--- Bocs, de nem küldetél értesítést, hogy valami értelmezési gondod van az idézettel:-)
--- Ha igen, akkor fordulj a cikk szerzőjéhez!

Jahhh, és mondd, a te fajtádra mi jellemző a fentiek tükrében?
Don Quijote
@Pilóta: Te idéztél valamit, ami a te véleményed én meg idéztem mást, ami meg az enyém!
Ti hazudtok, én megcáfolom ,mi a gondod?? Hogy az MNO-nak mennyiszer kellett helyreigazítani, szar nektek, csak a hazudozás:DD
Bocs de fent látsz értesítést, ha neked írnak :-)
Vagy füttyöséknek ezt nem tanították az ökörkörökben ??
entero
@darwin: Csak az a nyilvánvaló amit a saját szememmel látok. Minden más lehet hazugság is.
overdose
Mi van kirúgta a fidesz most próbál helyezkedni ,mocskolja a királyát az jobban állna neki!
dzurinda
@entero: "Csak az a nyilvánvaló amit a saját szememmel látok. Minden más lehet hazugság is. "

Ezek szerint a HírTV sem mond mindig igazat? :)

Pár napja ígértél egy választ, de nem kaptam meg, mégpedig erre a kérdésemre:

"Egy kérdésre válaszolj kérlek: hogyan lesz itt számottevő gazdasági növekedés, amikor esnek a beruházások? Hogyan lesznek új munkahelyek? Recesszió van, és ezt a kormány okozta, el kellene már ezt ismerni! Milyen folyamat indult el? Annyi történt, hogy bevezették az egykulcsost (ami akár jó döntés is lehetne), de a kieső bevételt nem kiadáscsökkentéssel, hanem mindenféle adóval pótolták, ami megbénította a gazdaságot. Tényleg, írd már meg, hogyan lesz itt növekedés, mert racionálisan gondolkozva minden ellene szól. "

Még mindig érdekelne a meglátásod :) Azt írtad, hogy máshol már leírtad, miért is olyan jó nekünk a Fidesz gazdaságpolitikája. Egy másolás-beillesztés elég is lesz :) Kezdem azt hinni, hogy azért nem válaszolsz, mert kifogytál az érvekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.