A fogorvostól rettegők legrosszabb rémálmát váltotta valóra a nagykanizsai H. József, aki úgy nyúlt bele mit sem sejtő páciensei szájába, hogy kontárkodásával több esetben csak tovább növelte kínjaikat.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Hány orvos cseszi el a műtéteket pedig papírja van róla? A "természeti" népeknél nincs orvosi végzettség,mégis többet tudnak a gyógyításról mint néhány orvos !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Proli
Tegnap @Csutak:-al voltam baráti kőrben.
Az ő szüleit magukat orvosnak vélők megölték.
Papír van az elkövetett szakmai hibákról, de addig húzzák halasztják a dolgot amíg kiesnek a büntethetőségből.
De saját családban is tudnék példát hozni ezen hiénákról:(
Csizmás Kond
@Proli: Azzal a csutakkal akit a hírek szerint én zárattam ki ?
...én pedig azt hittem te vagy ő...
sza
A kisfiamat egyszer elvittem az ügyeletre , mert ünnepnapon estére lázasodott be , az orvosa, illetve a mi háziorvosunk sem volt a városban. A doki megvizsgálta felírta a gyógyszereket és hazaküldött. Az asszisztens súgta meg hogy vigyem a gyereket kórházba! A gyerek nehezen vette a levegőt és magas láza volt. Mit mondjak egy hétig voltam vele kórházban , amiről ódákat mesélhetnék.
Proli
@Bástya Elvtárs: Ez igaz!
Most egy nőgyógyászt elítéltek és ne tudd meg milyen vehemensen védik az ostoba tyúkok akiket megzsarolt ha nála akarnak szülni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.