Pintér Sándor belügyminiszter szombaton törvénymódosító javaslatcsomagot nyújtott be az Országgyűlésnek, egyebek mellett kezdeményezi, hogy a budapesti kerületek tulajdonában álló budai és pesti alsó rakparti ingatlanok és kikötők kerüljenek a fővárosi önkormányzat tulajdonába.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"... a fővárosi utak járdaszegélyeinek egységes szempontú kialakítása és fenntartása a főváros egészét érintő helyi közügy. Pintér Sándor ezért a Fővárosi Közgyűlés feladatává tenné a járdaszegély egységes kialakításának meghatározását. "
Na fideszes elvtársak, melyikőtök szerint normális ez a pali?? Naponta több embert rabolnak ki, ütnek le,ölnek meg, ennyi lakás feltörés sem volt még, az nem számít! De az a kurva járdaszegély nem egyforma a 23 kerületben, na ez aztán tarthatatlan!! Elmeroggyant, pont mint a gazdája...:((((((((
bundi
én meg haitit, mucsajnak, de mivel nem az enyém nem tehetem. de ha törvényt nyújtok be róla akkor már tehetem? mint a zárt osztályon a napóleonok, akik kiosztogatják európát egymásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.