Martonyi János külügyminiszter szerint nagy árat fizettetnek a magyar kormánnyal azért, mert konzervatív értékeket követ. A tárcavezető október 23-án tett hivatalos látogatást Madridban, ekkor készített vele interjút az ABC spanyol napilap, amely vasárnap jelentette meg a cikket. A külügyminiszter úgy nyilatkozott a lapnak, „nem mindenkinek tetszik”, hogy konzervatív értékeket vall a magyar kormány. „Az egyik legnagyobb gondunk az, hogy az új alkotmány preambulumában szerepel a 19. század elején íródott nemzeti himnuszunk első sora, amely így szól: Isten, áldd meg a magyart” – emelte ki. Úgy fogalmazott, bár más alkotmányok is utalnak Istenre, „úgy tűnik, a magyaroknak nem lehet”. Hozzátette, nem utasítja el a másféle gondolkodásmódot, mindössze tiszteletet kér.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Nem mindenkinek, az tuti!:-)
... de ez van!
sza
Talán ha megtalálná végre a konzervnyitóját akkor ki is tudná bontani!!! :-) Rájönne hogy mi nem tetszik!! Sok mindenkinek! :-)))
Hellcat
"Kitartunk a hülyeség mellett BÁRMI ÁRON!!! HURR DURR PIFF PUFF!!" (közben a nép éhen hal de hát az kit érdekel...)
Pálinkafőző Rézüst
@Pilóta: a konzervatív értékekhez ennek kutyaütő kormánynak kutya köze nincs! Viszont a Matyira már nagyon kezdenek rákattanni..
nehogymá
egymást váltják europában hol konzervativ hol liberális vagy baloldali kormányok.a kutyát nem érdekli .de a fidesz szedett vedett tagsága a volt kommunistáktol a késöbb liberális majd konzervativ keresztény östermelö meg mit tudom én milyen az nem konzervativ csak csinált néhány reklám szlogent a cég mert ez már nem kormánypárt hanem gazdasági válalkozás,önnön felemelkedésükre.elnézést kérek azoktól a volt mszmp tagoktól akik nem váltottak köpönyeget ha eszük nincs is de lagalább nem ilyen undoríto senkiháziak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.