A szocialisták kivonulása után a szakértők is kifogásolják, hogy úgy állítja át az országgyűlés egy gyökeresen új választási rendszerre az országot, hogy az alapvető szabályváltozásokról nemhogy ők, de még a képviselők sem mondhatják el a véleményüket. Tegnap hajnalban – már a részletes vita lezárása után – 227 pontos módosítással jelentkezett a Fidesz. Ezek közül olyan jelentőségű pontokat is átírtak, mint a regisztráció módja, a választási megfigyelők jogai, a pártdelegáltak száma a választási testületekbe vagy a választáson indulókra vonatkozó szabályok. A szakértők egyetértenek: veszélyben a választások tisztasága.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Lesz is itt olyan választási csalás, hogy azt az ukránok
is megirigyelhetik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Egyre inkább az a véleményem ,hogy itt már nincsenek szakértők ,csak "szakértők" .
overdose
@eberti: Fidesz akasztófa! minden meg lenne oldva! Azért ez a sok hűhó a fidesz oldaláról mert tudják hogy sz@rban vannak ,búkta után minden kiderül-és börtön lesz a vége ,főleg ha már volt fideszesek dobják fel őket!
Pilóta
Ez van! Nyugodtan csóválják csak:-)
outsider
@Pilóta: Mármint a szakértők?

Pedig nem is kell szakértőnek lenni, nyilvánvaló az újabb fideszes csalás. Elég a józan paraszti ész, bár ahogy a dolgok mennek lehetkaszakell. ;)
almosd
Úgy cserélik és változtatják a szabályokat mint más a gatyáját,de ez a 2/3-os többség,sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.