A szocialisták kivonulása után a szakértők is kifogásolják, hogy úgy állítja át az országgyűlés egy gyökeresen új választási rendszerre az országot, hogy az alapvető szabályváltozásokról nemhogy ők, de még a képviselők sem mondhatják el a véleményüket. Tegnap hajnalban – már a részletes vita lezárása után – 227 pontos módosítással jelentkezett a Fidesz. Ezek közül olyan jelentőségű pontokat is átírtak, mint a regisztráció módja, a választási megfigyelők jogai, a pártdelegáltak száma a választási testületekbe vagy a választáson indulókra vonatkozó szabályok. A szakértők egyetértenek: veszélyben a választások tisztasága.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
endresy.blogspot.hu/2012/10/rogan-mindenutt.html
S persze, a jövőre nézve, ott van fegyverként az MSZP, korábban alaptörvényesített, betiltásának a lehetősége. Azt hiszem, tévedés lenne azt hinni, hogy a nemzetközi nyomástól tartva ettől eltekintenének. Mert a nemzetközi hatásokra visszavonják majd a betiltást, de azt már lehet úgy kommunikálni, hogy a külföldi baloldali összeesküvés tette ezt. Márpedig ez olyan kommunikációs fegyver lenne, ami alighanem Rogánnak is, de Kósának, és persze a Vezérnek is tetszene. Mert számukra egy, a Fidesz-t felmenteni látszó bűnbak szinte minden pénzt megér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.