Az Európai Unió beavatkozását sürgette a választási regisztráció törvénybe iktatása ellen csütörtökön a l'Unitá olasz baloldali napilap. Az Európai Uniónak kevesebb, mint két hete van, hogy megakadályozza Magyarországon "a demokrácia újabb rombolását" - írta a l'Unitá az És Magyarország még az EU tagországa? című cikkében.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@nahát: Ne máááá!!
Hát már a Berlusconiéknál is kritizálják ezt a ti "szabadságharcosotokat"!!
Szerinted miért van az, hogy maholnap már az egész világ rosszul látja(!) a fideszes ámokfutást, csak ti nem!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Tény, hogy itt nálunk kivétel nélkül mindenki szidja, átkozza orbánt és pribékjeit. Ezen semmiféle ujságíró, sem nmária, sem nahát véleménye nem változtat!
És mivel nemcsak az országnak ebben a részében forgok, inkább azt hiszem el, amit az emberektől hallok és nem 2-3 vérfideSS-es trollkodását. Mivel rengeteg emberrel és véleménnyel találkozom, elhihetitek, hogy mindeféle közvélemény kutató hazugságai teljesen hidegen hagynak.
silber13
@nahát: Azért a firkászok elképzelhető, hogy ismernek némely idegen nyelveket! Ne örj könnyelműen pálcát rajtuk. Nem olyan buta ,műveletlen emberkék ezek! Ja? Hogy idők során mivé lettek??? Az más kérdés...
marlin
@silber13: Látod még így sem mer a "szemembe válaszolni+ csak úgy sunnyogva, ahogy a párttársaitól eltanulta!!

Nem, nem tőlünk!!
Hanem a ti fajtátoktól!!
silber13
@marlin: Azért ebből nagyon jól meg lehet élni! :-)))))))
kukac50
Nem rombolják! Már a törvénykezésük kezdetén romba döntötték!
honeykiss
@nahat:18.29 tegnap... tudod a kritikát el is kell tudni fogadni, nem csak osztani az észt...részemről nincs harag további szép napot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.