Balatoni büféje volt B. Rolandnak, az Árpád hídon a forgalommal szemben autózó ámokfutónak, aki miatt egy fiatal pár életét vesztette. A férfi szintetikus drogokat használt, alkalmazottai szerint ámokfutása nem volt előzmény nélküli.

Újabb részletek derültek ki az Árpád hídi tragédiát okozó B. Rolandról. A balesetről, melyben nemcsak a férfi, hanem két másik ártatlan ember is meghalt a propeller.hu is beszámolt. A blikk.hu szerint a 43 éves férfi ámokfutása nem volt előzmény nélküli. Kálváriája múlt pénteken kezdődött, amikor a Balaton partján lévő büféjében botrányos jeleneteket rendezett.

Megdöbbentő előzmények – Alkalmazottaival erőszakoskodott, folyton drogozott az Árpád hídi ámokfutó

Az Árpád hídi balesetben hárman vesztették életüket/Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A lap ellátogatott a helyszínre, ahol az alkalmazottak megtörten pakolták össze a belső helyiséget.

„Bizonytalan ideig zárva vagyunk. A megértésüket köszönjük”

- ezt a feliratot lóg a bejárati ajtón. Nyilatkozni nem akartak a kollégájukról.

A lap az interneten rábukkant egy néhány nappal ezelőtti álláshirdetésre, amit B. Roland adott fel. Ebben azt írta, felvételt hirdet pultos munkakörbe. Túl sok válasz nem érkezett rá, de az a néhány beszédes hozzászólás árulkodik a jelleméről. Ebben a kábítószer-használatára utalnak, valamint arra, hogy az előző hölgy pultos kollégáit molesztálta.

„Roland 14 év után azért jött haza a nyári szezonra, hogy a Balatonon üzemeltessen egy kis büfét. Ahogy kezdett bejönni a jó idő, hozott két pultos lányt, majd amikor elfogyott a kábítószere, az egyiket villával kergette el, a másikat pedig meg akarta erőszakolni. Emiatt a konyhás kollégájával is csúnyán összevesztek”

– árulta el a Blikknek az ügyet jól ismerő, helyi informátor.

Roland ezután elindult, hogy keressen magának új pultos lányokat, de összetörte a kocsiját. Ezután egy barátja intézett neki bérautót, amivel felment a fővárosba. Drog hatása alatt mindig szörnyen kivetkőzött magából és emberhez méltatlanul viselkedett – mesélte az ismerős. A blikk.hu úgy tudja, a férfi szintetikus, „gyorsító” drogot fogyasztott legszívesebben, tervei szerint szeptemberben visszament volna külföldre. Itthoni tartózkodása alatt a büféje tetőterében kialakított lakásban húzta meg magát.

Szerda reggel a III. kerületben vitték be a zsaruk Rolandot, ahol elismerte, hogy kábítószert fogyasztott, délután kiengedték, este pedig ellopott egy taxit. A történt innen már sajnos ismerős: a szemközti sávban nagy sebességgel felhajtott az Árpád hídra, ahol összeütközött két kocsival. A balesetben rajta kívül egy fiatal pár veszítette az életét.

Forrás: blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@KisTehen: hogy a kurva anyádat, te elmebeteg geci!
Aki Én
Végződhetett volna happy and-el is, ha csak ez a kistehén féle kotorék féreg döglik meg.
m73
@KisTehen: a fidelitas tagjai voltak. Jól beszoptad barom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.