Újra kihallgatják a rendőrök P. Erikát, mert a felvétel nem igazolja állítását. Kaposvár - Szakadó esőben csaknem százan indultak Szita Bence (11) keresésére péntek reggel. Búvárok fésülték át a kaposvári Deseda-tavat, lovasok, speciális mentők tették tűvé a partot és a többhektáros szántóföldeket, hiába. Mint megírtuk, a szőke kisfiúnak hétfő este egy kaposvári üzletház előtti játszótérről veszett nyoma. A kiskamasz nevelőapja munkahelyéről, Mernyéről a háromnegyed négykor induló busszal sietett Kaposvárra, ahol a férfi barátnőjével, P. Erikával (47) beszélt meg találkozót.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Itt valami nagyon nem stimmel!

"Az asszony azonban nem szállt ki autójából, megvárta, amíg a kiskamasz berohan a boltba, majd amikor visszafelé jövet négy sötét alak kíséretében tűnt fel, a nő szerint csak ennyit mondott: – Erika, várj, ne aggódj, mindjárt jövök, majd eltűnt a játszótér irányába. Erika állítja: mire bezárta a kocsit, és utolérte volna Bencét, mindannyiukat elnyelte a föld."

Egyrészt felelős felnőtt létemre semmi szín alatt nem engedném egyedül a hipermarketbe! Másrészt főleg ha idegenekkel látom a kisfiút, mindegy mit mond nem bíbelődök a kocsi bezárásával, hanem odamegyek kézen fogom és ha kell elráncigálom az idegenektől!
Itt valami nagyon gyanús!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
imici
A lakat rohadjon rá mindegyikre ,aki ezt tette!
Proli
Egy barátom amikor a z első képet meglátta csak ennyit mondott:
Már nem él!
Valószínűleg szülői segédlettel.
dolfika
Miért nincs halálbüntetés? Kiknek az értékrendjébe nem fér bele egy ilyen ügy kapcsán? Kik azok akik szerint nincs az a bűn ami miatt nem lakolhat halállal egy ilyen szarkupac mint az ilyen esetekben.
Nem azt mondom hogy, szemet-szemért de ha nem büntetnek halállal, nincs ami visszatartsa az ilyen szadista állatokat.
Maja
Nagyon fel háborító ! Szegény kis srác még nem is élt és már meg kellet neki halni . Azt kívánom a gyilkosnak egy életen át nyomorodjon meg a börtönbe szenvedjen sokat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.