Péntek éjfélig szól a Neo FM rádió - olvasta be az erről szóló közleményt a rádió tulajdonosa a csatorna adásában, pénteken, a reggeli órákban. Az MTI keresi az ügyben a rádió tulajdonosát, Medveczky Mihályt.

Az utolsó pillanatig bízva abban, hogy a józan ész kerekedik felül, tettük a dolgunkat annak érdekében, hogy a rádió minél tovább működhessen - fogalmazott a rádió adásában Medveczky Mihály, hozzátéve: "a halálraítéltet még az előtt kivégzik, hogy a halálos ítélet megszületne". A tulajdonos szerint a médiahatóság ezzel ahelyett, hogy kicsit kevesebbel beérné, "inkább a nullát választja".

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa június 20-án mondta fel a csatornát működtető FM 1 Zrt. műsorszolgáltatási szerződését, miután a csatorna többször, súlyosan megszegte azt.

A rádió azóta csaknem 1 milliárd forintnyi díjhátralékot halmozott fel. A rádió működtetője a döntést bíráságon támadta meg, a Fővárosi Ítélőtábla pedig az eljárás idejére felfüggesztette a médiatanács döntésének végrehajtását, a bíróság azonban a héten arról hozott végzést: a médiatanácsi határozatba foglalt következmény érvényesítése nem odázható el.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Carpediem
@bosszants: A médiában élet és halál ura! Hát nem tod ki az???
dragonita
@bosszants: tudom, h meghalt... Ahoj Dubcek.
overdose
És kit érdekel menjen a fideszhez mannáért!
jameska
Egy olyan cég, ami milliárdos tartozást halmoz fel, NE is működjön. Ugyanis hibádzik, hogy MIBŐL fizet bért, tart fenn irodát, internetet, áramot, stb.
Lehetne ez a cég bármelyik, bárki tulajdona, ne működjön adósságból, a köznép terhére.
csikknorisz
@bosszants: Kizárólagos alapon nekem is a Kossuth marad, mint egyetlen nem zenei profilú adó, ami itt fogható. Zenerádióból annyi van, mint a rosseb. URH-n legalábbis. Középhullámon meg már úgy leépült a magyar rádiózás, hogy román adókra kell hangolnom, ha esetleg mégsem a Kossuthot akarom hallgatni, hanem más magyar nyelvű műsort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.