Kedden délután lesz az első egyeztető tárgyalás a kormány és a pedagógusok sztrájkbizottsága között - tette közzé honlapján szombaton a Pedagógusok Szakszervezete.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Gyenge pudingok a padagőgösök. Lesz egy kis mozgás, aztán szépen hazamennek. Ha igazán bosszantaná őket a dolog, két hónapig kitartanának országos szinten, minden iskolában. Ugyanez vonatkozik minden más szakmára is. Nincs összefogás, nincs erő. Ha a franciáknál kimegy a tanár sztrájkolni, hopp, ott lesz mellette egyszer csak a buszvezető is.
Itt mindenki a saját gesztenyéjét sütögeti. Nem fogom sajnálni őket, ha éhen halnak.
zabhegyező
@Darthon1: Egy pedagógus felelős a rá bízott gyerekek fejlődéséért!
Felelőtlenség lenne önös érdekből egy egész generációt tönkre tenni.
Alólam kiszervezték 54 évesen az állásomat ezért eljöttem a szakmámból.
Most gépészkedek, fúrok, faragok, hegesztek, villanyt szerelek egyetemi diplomámmal ami a gyereknevelésre jogosítana fel.
De ma is vallom azt, hogy a pedagógus nem büntetheti a gyereket a politika bűne miatt!
Darthon1
@zabhegyező: amikor bezárták a bányát és utcára ugyan nem, de légüres térbe kerültem, akkor hallottam egy tanártól, -na végre megkapják a nagypofájú bányászok a magukét!. Akkor azt válaszoltam neki, hogy majd sorra kerülnek maguk is. Nem kívánok általánosítani, de sokukkal elszállt a ló egy kicsit. A fenti állításom egyébként fenntartom, ha többen lennének akik egymásért tudnak küzdeni, akkor nagyobb lenne az érdek érvényesítő erő is. Így értelmetlen nekik neki állni a sztrájknak. Egy generációt pedig már hogy a fenébe tudnának tönkretenni egy két hónapig tartó sztrájkkal?
zabhegyező
@Darthon1: Oda lenne a gyerekek nyara.
A tanulás egy elég érdekes folyamat, nem csak a didaktizmus az amivel élni kell hanem sok más módszer ami ha megszakad akkor nehéz a folyamatot tovább vinni.
Engem nem érdekel sem tanár sem bányász sem politikus, engem a gyerekek jövője izgat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.