Harcias beszédben jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam átvállalja az önkormányzatok adósságát. A miniszterelnök már akkor jelezte, hogy a bankok számíthatnak rá, hogy nem kapják vissza a teljes tartozást. Most mégis beszorul a kormány, az [origo] információ szerint ugyanis az egyik nagy hitelminősítő jelezte: ha önkényesen lépnek, azt államcsődnek tekintik majd.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az állam nem képes teljesíteni kötelezettségeit. Nyugdíj, állami alkalmazottak fizetése, állami intézmények megszűnnek.
Megszűnik a (vagy nagyon nehézkéssé válik) mindenféle külföldi áru beszerzése, mert megszűnik a nemzetközi pénzmozgás.
Pénz teljes elértéktelenedése, pénzügyi rendszer összeomlása.
Remélem ezt nem akarjátok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Mit kockáztatnak a békemenet szervezői, ha netán nem jön be a szabadságharc és 600 forint lesz a benzin, 400 az euro, és 10 % az infláció? Megmondom. Semmit. A biztos kormányzati állások és haveri megbizásokból életük végéig búsásan megélnek. A mögöttük lévő megtévesztett tömeg viszont csődbe mehet. Úgy tartja a mondás, hogy más f...val könnyű a csalánt verni.



Az államadósság visszafizetését mindig olyan biztos egzisztenciájú elemek javasolják, akiknek nem esik bajuk a visszafizetésnél. Ők nem törődnek azzal, hogy közben a nép nyomorog, még tudniillik nem halottam róla, hogy Orbán Viktor, Szíjjártó Péter vagy a békemenetet szervező Bayer Zsolt, vagy az éppen vitézzé avatott Bencsik András eladta volna mindenét és családjával albérletbe költözött volna, teljes fizetését és vagyonát az államadósság csökkentésére fordította volna. 47 ezret és fejenként egy-egy kecskét megtartva éldegélt volna családjával. „Könnyű” visszafizetni az államadósságot, aminek az ára tömérdek megszorítás és a nép elszegényítése. Mi történt az elmúlt 2 évben a fenenagy adósságcsökkentéssel? 2010-ben 20000 milliárdos adósság most 22000 milliárd és csak azért nem 24000, mert a nyugdíjvagyont lenyúlták. Most viszont már nincs más hátra, mint megszorítás megszorítás hátán. Várjuk mikor lesz bevezetve a jegyrendszer! Mi ez, ha nem hazaárulás! És ezek az emberek elhitetik a néppel, hogy itt minden rendben van csak a kommunisták eladósították az országot. És a nép eszi. Eszi, mert lassan mást nem ehet.
nyanya001
Nagy tisztelettel kérdezném, hol van a pénz amit felvett Kósa Lajos mint Debrecen polgármestere ? Debrecen nyakig eladósodott város !
mork.vagy.hu/Scopes/vagy/var//improxy/VagyBigPicture/18722.jpg
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3198_hol_a_penz_lajos
És ezt velünk fogják megfizettetni !
gergely
Az a baj,hogy alapból sarokba szorítva érzi magát mindig a komplexusa miatt...
entero
@yazo64: Miből gondolod hogy senki nem szokott itt írni közülük? Vannak itt akik a Fidesz mellett állnak, még ha engem nem is kevernek bele. Azt mondod nagy cucc, lízing, meg Kft fizeti. Csak azt felejted el hogy az egészet én hoztam létre, vagyis én vagyok a Kft, abból a pénzből van fizetve mindez amit én kitalálok, létrehozok. Az emberek is ennek köszönhetik hogy van munkájuk. Felőlem írhatnának rólam is nyugodtan ha akarnának, de úgy tűnik ezidáig erre nem került sor. KöBüKi - ről sem írt még senki, pedig gondolom vannak alkalmazottai, egy öntödét sem lehet egyedül vinni. Az igazság pedig általában irritáló.
yazo64
@entero: Ez is jó poén volt... mármint az ego-d fényezése...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.