Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak. - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó esélyüket is elpuskázták, hogy pólusképző ereje legyenek az országnak. Igen, az nem az a pólus amit ők eredetileg elképzeltek, hanem az a pólus ami képes lehet Orbánt leváltani, ha az ehhez szükséges kompromisszumok megköttetnek.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ki kell várni a végét uraim...
Mindenki most a nagy Orbánleváltással van elfoglalva nem nézve sem jobbra sem balra, viszont a következményekkel nem hajlandó vagy nem képes számolni.
Rézangyal
@Csizmás Kond: Következményei itt csak annak lesznek, ha nem sikerül a törpét eltakarítani ( nem reális opció egyébként) Tudod, itt mindenki képes jobbra és balra nézni a Vezíreden kívül. Nos, az LMP hatalmas öngólt lőtt, de nem baj. Irány a leves. Nem kár értük.
Csizmás Kond
@Rézangyal: Na és mond angyalka ha egy ilyen egyveleg akar indulni a választásokon akik már külön-külön leszerepeltek milyen jövőt képzelsz magad elé ?
Az is kérdéses, hogy a nagy egyesülési lázukban majd kiket fognak indítani, mert akkor fog igazán leesni mindenki által amikor a vaktában pártfogolt gyülekezet színre hozza a kiválasztottjait.
Rézangyal
@Csizmás Kond: És te kiket, cica? Netán a törpét továbbra is és a nagyesz@Csizmás Kond: ű matócsit? Nanemááááá...
Csizmás Kond
@Rézangyal: Azt még nem döntöttem el, viszont az biztos hogy az egyvelegre nem és a többit elhozza a jövő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.