Lezárult a Magyar Péter által indított szavazás, ami arról szólt, hogy a Tisza Párt alelnöke vegye-e fel az európai parlamenti képviselői mandátumát. 

Eldőlt Magyar Péter sorsa: így szavaztak a követőiFotó: Facebook/Magyar Péter

A követők döntése egyértelmű: 75 százalékuk arra szavazott, hogy Magyar üljön be az EP-be – olvasható a magyartisza.hu-n.

A politikus korábban kijelentette, bármilyen döntés születik, ő elfogadja.

Magyar szerint a brüsszeli munka mellett szól, hogy a Tisza jelöltjei közül egyedül ő rendelkezik EP-tapasztalattal és helyismerettel; az Európai Néppártban könnyebb politikai eredményt elérni, ha ő vezeti a küldöttséget; EP-képviselőként felszólalhat a Magyar Országgyűlésben; komoly nemzetközi kapcsolatokat tudna kiépíteni.

Magyar Péter úgy véli, a pártépítést nem akadályozná a havi legfeljebb 8 brüsszeli vagy strasbourgi munkanap, és ha úgy hozná a helyzet, bármikor le is mondhat a képviselőségről.

Forrás: magyartisza.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Petink is felszállt a lóvévonatra!
Mert, ugyebár az "EP tapasztalat és a helyismeret""...már ismeri a helyi villamos menetrendjét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Dr. Proktor: Ha nem menne el akkor meg itthon kéne neki napi 8 órában dolgoznia, mert élnie is kell valamiből. Majd meglátjuk mi lesz. Ha nem lesz az amire vállakozott akkor nagy zuhanása lesz nem csak neki hanem az országnak is mert maradnak ezek az agyalágyult hazaáruló barmok, élén orbánnal.
Dr. Proktor
@Horizont: Ebben igazad vagyon, csak van egy bibi! Elnézve a face hozzászólásokat, ketté szedte a követőit, a brüsszeli kiküldetés már csak ráadfás!
Horizont
@Dr. Proktor: Hát gondoltam, hogy nem lesz fáklyásmenet...
Én drukkolok és azon is ne ejtsen nagy hibát.
Ha igen akkor neki annyi, kiírja magát az országból is meg mindenből is.
Dr. Proktor
@Horizont: A remény hal meg utoljára, de erősen remélem hogy mégsem!
Az pedig hogy így megszólalhat a parlamentben - úgysem közvetíti a fidesz média, legfeljebb csak annyit hogy a fideszesek kifütyülik vagy lehurrogják, ergo nem sok értelme van. Értelme a két hónap talpalásnak volt, ami tudom hogy roppant fárasztó és idegörlő lehetett, de csak ez a módszer vezethet a fidesz ellen eredményre...
Horizont
@Dr. Proktor: Hát most tovább kell lépnie. És ez már nem lesz ennyire látványos.
Fel kell építenie a pártot szakembereket kell találnia. És ez a "találás" nagyon kényes ügy.
Nagyon át kell világítania azokat akiket bevesz, mert jöhetnek a kémek és a rombolóhajók.
És állandóan mutatnia kell valamit ennek a több százezer embernek, mert különben odalesz az érdeklődés. Elsőre látványosat az EP-ben léphet. Másodszor a fővárosi közgyűlésben ami nagyon nehéz dió lesz. Ha együtt szavaz a DK-val, gyurcsányista, ha együtt szavaz a fidesszel, orbán rakta oda az ő embere. Logika egyikben sincs de a nép egyszerű gyermekei erre nem gondolnak. Nehéz terepen kell mindenhol produkálnia, ezért kéne maga mellé olyan embereket választani akikben megbízik, ügyesek, mert nem csinálhat mindent egyedül, mert belebukik.
Amúgy most válik politikussá. Vagy sikerül vagy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.