Mint arról nemrég beszámoltunk, Pataky Attila, az Edda frontembere újabb kirohanást intézett a pénzügyi világ ellen. Most újabb izgalmas részek derültek ki arról, mit is gondol pontosan a legendás énekes az új világrendről: az biztosnak tűnik, hogy már csak néhány hétig használjuk a pénzt fizetőeszközként....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
Valami olyasmit csiripeltek a verebek hogy az eredeti Edda, a miskolci formáció Pataky pénzéhsége miatt oszlott fel. Mintha ő többet követelt volna mint a többi tag. El is vette!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@entero: Nekem akkor is az övé tetszik! Neked az nem is zene amikor nem reped be a dobhártyád? :-)
sza
@Dr.luigilongo60: ha nem lett volna aláírva a szöveg nem értettem volna! :-)))
A Tündik bündije
Pataky, miután a zmügzüge nemzettség néhány tagja magával vitte a repülő csészealján a saját bolygójukra (meg sajnos vissza is hozta), álmában megvilágosodott, mikor megjelent előtte a turul, majd a béke, szeret és a harmónia jegyében közölte vele: "Te sunyi lapulós kis g..i fa..opó, anyádnak én tolom érted? Húzzál el szépen kölcsönt felvenni kiskopasz, különben lesheted, hogy valaha is született turulvérű félázsiai sámán legyél." Pataky meg csomagolt szépen magának hamuba sült kannásbort, aztán elment kölcsönt felvenni, majd addig sírt, amíg néhány piros pöttyös ázsiai származék le nem rendezte neki, hogy ne kelljen visszafizetnie. Pataky erre úgy eljárta a pávatáncot, hogy rögtön kapott valagkeresztet is.
Sajnos egy alkalommal az ő életébe is berepült egy olyan piros pötty, amire nem számított, mert nem a s.ggére, hanem az arcába kapta:

www.youtube.com/watch?v=Ik1wfStNShE

Most pedig menjetek szépen aludni, gyerekek.
Dr.luigilongo60
@A Tündik bündije: Ez ám a kultúrlény!!!:-)))
Olyan frakkos, cilinderes...gumicsizmában.
A Tündik bündije
@Dr.luigilongo60: És szegény tuskónál ez az alapjárat...
entero
@sziráki ágnes: A dobhártya bármilyen zenétől megrepedhet ha túl hangos. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.