Bajnai Gordon szerint az LMP-nek van gerince. A korábbi miniszterelnök az ATV-ben azt mondta, nem csalódott a párt őket elutasító döntése miatt, de nem egészen érti azt. Az Együtt 2014 számára továbbra is a pártot választani nem tudók elérése az első számú cél, újabb szervezettel csak tavasszal bocsátkoznak tárgyalásba.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@alfás: ami nagy különbség, hogy legalább emberi mivoltodban nem aláztak, emberi jogaidat nem nyirbálták, munkajogokat tiszteletben tartották! (emlékezz MÁV gördülő sztrájkok, BKV sztrájkok, stb.) Ezeket a jogaidat ezek a hernyók elvették!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Pálinkafőző Rézüst: Aki nem képes ezt az "apró" különbséget felfogni és értelmezni, az tényleg megérdemli, hogy Qrbánéknak tapsoljon a saját megszívatásához.
nahát
Szép. "..Bajnai Gordon szerint az LMP-nek van gerince"
ezért nem csatlakozik az lmp a gerinctelenek közé
sóher
Orbán és bandája primitiv jellemére vall:CÖF= cölöpös -ökrök lefizetett csőcseléivel? csak nagyon be vannak szarva ,ha már a fideszesek mesélik hogy amit műveltek ha a fele igaz börtönben a helyük: soha többé fidesz ! el lehet olvasni4! gáz van seggpöttyös úrak!
rozsdás fűrész
@sziráki ágnes: hát aki még a nicknevének is egy trágyadombot választ (alfás), attól sok ízlést és értelmi képességet nem szabad elvárni.
sza
@rozsdás fűrész: ne ítélj elsőre! Nem olyan rossz mint aminek látszik! :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.