A miniszterelnök szerint világosan látszik, hogy az európai történelem egy szakasza lezárult, a welfare state-ek, azaz a jóléti államok időszaka véget ért. Orbán Viktor ezt csütörtökön mondta Frankfurtban, ahol előadást tartott a Sberbank pénzügyi konferenciáján.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Na ilyeneket nem szabadna nyilatkoznia, mert csak az előttem szólókhoz hasonló hozzászólások születnek! Meg persze felbosszantja az ember magát rajta!
gombszem
Rajta ,hányan is vagytok a t házban?Minimál bérért gyertek Hódmezővásárhelyre csatornát tisztítani !!!
nahát
vannak emberek akik ezt sosem fogják ezt megérteni, mindig mást fognak hibáztatni a saját hibáikért.
Dr plágium
hOL VAN BEÍGÉRT 1 MILLIÓ MUNKAHELY? a KÖZMUNKA NEM MUNKAHELY, NEM TERMELNEK!
A Tündik bündije
Akkor esetleg felemelhetnéd a valagad, és 50 évesen kipróbálhatnád végre, hogy mi is az a munka, kedves piros pöttyös turulsámán.
guszty
@A Tündik bündije: Ő nem tudja mi a munka. Életében sem dolgozott. Amikor ellenzékbe került a parlamentbe négy évig be sem ment. Mégis gyarapodott. Ezt kellene megszüntetni, nem pofázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.