Az előzetes választási regisztráció bevezetésére azért volt szükség, mert nem akartunk különbséget tenni magyar állampolgár és magyar állampolgár között – erről Gulyás Gergely beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Fidesz országgyűlési képviselője elmondta: a határon túli magyaroknak, és az országban élő nemzetiségieknek eddig is szükség volt a névjegyzékbe vételére, ezért döntöttek úgy, hogy ezentúl mindenkinek regisztrálnia kell a választások előtt. A politikus szerint sokan tekintenek úgy a regisztrációra, mintha rendkívüli terhet jelentene, pedig az egész mindössze egy percet vesz igénybe.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@szaboria1: Ez a tetű azt hiszi, hogy mindenkinek ingyen gépkocsi van
adva aki messze lakik az önkormányzattól ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
"mert nem akartunk különbséget tenni magyar állampolgár és magyar állampolgár között "
Te kis agyoniskolázott faszkalap. Hát szerinted abban sincs különbség, hogy ki hol adózik , melyik ország jogrendszere szerint él, ki képviseli őket , hol fizeti a társadalombiztosítást ( amit itthon elloptatok) és még sorolhatnám. Szerintetek ez nem különbség? Én itthon adózok ( multicégnél dolgozván nem is keveset ) mondjuk a székely gazda meg Romániában ( vagy ott sem ) és akkor én ugyanolyan állampolgára vagyok ennek az országnak, mint az a román ? Na ne már! Taplók és hatalommániás ganék vagytok mindannyian !Legfőképpen az a szar kis barna főnökötök.
manocska1
aki ilyet mond az nincs tisztába a mai hétköznapi helyzettel,és ez sajnos nagyon szomorú,egy percet ,de mennyi várakozás után,hiszen egy héten 3 nap van ügyfélfogadás,és aki reggel 6-tól este hatig dolgozik esetleg az hogyan fog regisztrálni majd vesz ki szabadságot,de a hétköznapi életbe az nem úgy van ám hogy akkor megy valaki amikor akar szabira,most vagy nagyon tudták ezeket a dolgokat és azért csinálták így ,vagy nem tudták és azért csinálták így,de még számos más akadály is van sajna,de ne aggódjanak nem tudnak olyat kitalálni amit nem fogunk megoldani ha kell a holdra is elmegyünk regisztrálni!!!???
satan666
Ez a tetű nem akar " különbséget tenni" a Magyar és Magyar közt. Az ugye nem különbség,hogy külföldön élő " állítólagos Magyar" levélben regisztrálhat és szavazhat /ezt ki a fasz ellenőrzi," a "fidss" küld magának 2 000000 szavazatot külhonból /és máris nyertek. Aki Interneten akar regisztrálni annak bekel jelentkezni az ügyfélkapu nevű szarba amit csak az ügyfélirodákban lehet személyesen,megpróbáltam 40 perc várakozás után ott hagytam őket a picsába. De ha sikerül is ki biztosít róla,hogy felkerültem a listára. A választás előtti két hét alatt megnézik,hogy 10 be kinek adtam a kopogtatott és ha nem nem a "fidSS" nek már technikai hibára hivatkozva lemaradok a listáról.Kivan ez találva és ha esetleg a nem "fidSS" talál valami könnyebb megoldást akkor a 2/3 a hátralévő időben még mindent meg vétózhat. Az Államfőtől és az Alkotmány bíróságtól meg ne várjunk "SEMMIT".
gabrella
Egyáltalán külföldi miért szavaz arra (még ha magyar volt is), hogy mit tegyen velem az állam?!
sóher
A szegényeket elszállitjátok ill fizetitek a buszjegyet? mikor kajára sincs pénzük?
Pilóta
@gabrella: 11:40
Ez latens határrevizió:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.