Miközben múlt héten fél Európa, így hazánk is a kohéziós forrásokért küzdött Brüsszelben, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, leendő uniós főtárgyaló itthon kampányolt: a svábhegyi református templomban tartott előadást, s bár a rendezvényt csak szűk körben hirdették meg, a 168 Óra hallotta a piros pöttyök guruját, aki közmunkás sereget, páncélos Orbánt, isteni kiválasztottságot vizionált.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
„Orbán Viktor az új világ egyik páncélos lovagjaként küzd a másik világ ellen.”...te jó ég! :D
coyote3
Francba , de jól szórakozhattak a templomban:)
honeykiss
@scandináv: ebben az országban az utóbbi időben mindenki csatázik harcol,kűzd,vív...nem is gondoltam,hogy ennyi az ellenség...
scandináv
"És munka kell. „A törmelék, a roncstársadalom” világában is, „ahol papa, mama sosem dolgozott. Nekik ott a közmunka. És a szigorú rendben történő képzés. Ehhez az állam kell, ehhez Pintér miniszter úr húsz rendőrtábornoka kell. Ők szervezik a közmunkás sereget. Mert teljes foglalkoztatást akarunk.”...húzzon már anyukájába!
scandináv
@honeykiss: Hofi Géza mondta egyszer: "A járdáért nem harcolni kell, hanem azt meg kell építeni.":)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.