Oktatás, képzés, munka, egészségügyi szűrés, a lakókörülmények javítása is szerepel a programban. Páva Zsolt, Pécs polgármestere és Jankó Tamás, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség programigazgatója is részt vesz ma azon a pécsi eseményen, amellyel kezdetét veszi a György-telep átfogó rehabilitációja.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Darthon1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
150 millió támogatás 110 ember számára. Takarító, betanított kőműves képzés, valaki megint nagyot szakít, de azok nem a romák lesznek. Munkahelyeket keresnek nekik, na ezzel meg az a bajom, hogy a feleségem azért nem kap két éve munkát, mert 54 éves, a retek pedig, majd megkapja az állást, mert lusta volt tanulni és berendezkedett gyerekgyártásra. Ezt a fejenként több mint egymilliós támogatást, ha iparindításra adnák, akkor lenne munkahely. Így az lesz, mint a tűzoltóknál, azért rúgják ki a köztisztviselőket, mert kell a hely a közmunkásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.