A gazdasági nehézségek idején, amikor a családok, közösségek, országok élik meg az elszegényedést, különösen fontos a lelki összetartozás és szolidaritás kifejezése – hangoztatta a főpolgármester hétfőn egy budapesti szociális konferencia megnyitóján.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Főleg neked te rohadék a 48% os fizetés emeléssel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
na ide illik a prédikálós hasonlat..
Mobil123
@Disznópofa: Természetesen a fidesz vezetésről beszélt, ők jól keresnek, és csurran-cseppen még az mellé is egy pár milliócska is.
Pálinkafőző Rézüst
Mit is tett a fővárosért??? Nem jut eszembe semmi, nem látszik semmi, a névváltoztatásokon kívül. Kicsit túl van, és lesz fizetve az elvtárs.
Disznópofa
@Mobil123: Van igazságod. Sikertörténet lehet, hogy egy szűk politikai elitt elitnek sikerült akkora birkanyájat maga alá gyűrni hogy az ész megáll, meg hagyja a sok birka, hogy nem csak a ruhát de már a bőrt is nyúzzák róla és némán tűri...semmi bégetés..remélem nem lesz ez mindég így és kiderül, hogy báránybőrbe bújt farkasok azok a szelíd bárányok... ...
Feraj49
Mire tesztszik gondolni Tarhálos Úr ??? !!! Sikerült a saját béredet megemeltetni,sikerült az állami támogatást kapni a BKV.-nak. Sikerült albasz...ot utcanév változtatás !Sikerült egy csomó pénzt elnyeletni a4-es Metró építgetésével.Sikerült adót emelni. stb.Ha ÍGY NÉZZÜK TÉNYLEG SIKERES ÉV VOLT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.