Orbán Viktor kormányfő hétfőn hivatalában fogadta Feldmájer Pétert, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnökét, akivel áttekintették a magyarországi zsidóság helyzetét - tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden az MTI-t.

Feldmájer Péter köszönetét fejezte ki a miniszterelnöknek az országgyűlési felszólalásáért, és külön elismerését fejezte ki azért, hogy Rogán Antal frakcióvezető részt vett a vasárnapi fővárosi Kossuth téri neonáci-ellenes tüntetésen - olvasható a közleményben.

A miniszterelnök hétfői parlamenti felszólalásában világossá tette: nem fogja hagyni, hogy bárki, bármely politikai irányzat eltérítse Magyarországot demokratikus meggyőződésétől, a szabadság szeretetétől vagy az emberi méltóság feltétlen tiszteletétől. Orbán Viktor biztosította a magyarországi zsidó közösség tagjait, hogy a kormány minden alantas támadással szemben megvédi őket, és garantálja biztonságukat - zárul a közlemény.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nagypapa
Ugyan miért mondott köszönetet? Az antiszemitizmus feltámasztásáért, a következmények nélküli izraeli zászló- égetésért,a parlamenti nyílt zsidózásért,észnél van a Mazsihisz elnöke???
bosszants
@nagypapa: Nem!
Ő már búcsúztatja és illemből beszél szépeket.
KöBüKi
Én is köszönetet mondanék a mazsihisz elnökének ha magával együtt haza telepítené a zsidajait is!!!
varirmag
És a nem "zsidó közösség tagjait" mikor óhajtja megvédeni ?Vagy ők nem számítanak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.