Szembe kell néznünk azzal, hogy "a magyar társadalom demokráciára nevelődésének folyamatai miért is teljesen hatástalanok. " A Méltányosság Politikaelemző Központ (MPK) az oktatásügy, és tágabban a nevelés problémáját vizsgálja. "A kipipálandó feladatként értelmezett köznevelésnél nincs rosszabb, s az ilyesmit kár erőltetni, úgyse vezet sehová" - állapítja meg az MPK igazgatója.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ma olvastam!!
"Hoffmann Rózsa kiirtotta a jövendő magyar értelmiséget"
Óriási!! :))))
dubitus
Rózsi néni nem ok, hanem okozat.
Bármilyen névvel kerülne is arra a posztra cseléd, amelyike most ő van, ugyanígy viselkedne, hiszen ez a hatalom elvárása.
Bebizonyosodott az elműlt két és fél év alatt, hogy semmi szükség mindig bólogató pártkatonákra. De nincs ám, mert mindig LELKESEN bólogató pártkatonákra van szükség!
senkifia68
@marlin: 1995-ben Pécsett az Angol-házban egy neves amerikai válságmenedzser közgazdász tartott előadást az üzleti életben nélkülözhetetlen erkölcs és etika fontosságáról. Az előadás végén egy itt tanító tanárhölgy felállt és lazán közölte, hogy ő bizony sem erkölcsösségre, sem becsületességre nem fogja nevelni a tanulóit, mert akkor behozhatatlan hátrányba kerülnek másokkal szemben. A legszomorúbb a történetben az, hogy szinte senkinek nem volt ellenvetése. Hát az a generáció is felnőtt...
Ma Pécs az ország egyik legeladósodottabb városa, a gazdasági, politikai botrányoknak se szeri se száma. Már nincs is értelme politikai oldalakról beszélni.
És ehhez Hoffman Rózsának vajmi kevés köze van!
Az sem elhanyagolható tény, hogy az ÁSZ vizsgálata szerint a csőd közeli helyzetben lévő önkormányzatok legköltségesebb, legtöbb pénzt felemésztő szegmense az oktatás...
marlin
@senkifia68: Tódi!!
Ha hallgattál volna. . . . . . . , nem írtál volna hülyeséget!!
senkifia68
@marlin: Gölcsek kövére! Te! Fénylény!!! :-D
marlin
@senkifia68: . . . . . , de ráadásul még szorgalmas is!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.