Jogellenesen különítik el a roma gyerekeket a gyöngyöspatai iskolában - mondta ki az egri ítélőtábla az elsőfokú ítéletében - írja a hvg.hu. A pert az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF) indította a jobbikos vezetésű Gyöngyöspatai Önkormányzat ellen. Az ítélet nem jogerős.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
A többieknek is járna esély. Én gyerekként kimondottan örültem volna, ha tetves (nem szitokszóként értem, szó szerint), büdös, mocskos (nem szitokszóként értem, szó szerint), normális viselkedésre képtelen, síkhülye cigánygyerekek külön "tanulnak". Idővel aztán szegregálták ők saját magukat, nyolcadikra egy se maradt az osztályban.
kumming
Na de mi van akkor, ha minden magyar más iskolába viszi a gyerekét? Akkor csak cigányok maradnak. Az nem szegregáció? Hülyék ezek.
kerék
Mindenhol ez kéne...ezektől az alulfejlett majmoktól nem lehet se tanítani se tanulni.
De megvan a megoldás...a MAGYAR gyerekeket különítik csoportokba és kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.