Műszaki hiba miatt bezárták a budapesti Liszt Ferenc repülőteret pénteken nem sokkal dél előtt - közölte a Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Állítólag az egyik fő probléma. hogy a menedzsment nemrégiben gyakorlatilag felszámolta a TMK részleget, amelynek a munkavállalóinak a feladata a fűtési-, közmű-, erősáramú-, stb. rendszerek folyamatos ellenőrzése, tervszerű javítása és - szükség esetén - a gyors és szakszerű hibaelhárítás.

Ha ez igaz, és ha belegondolunk, ez a menedzsment által meghozott döntés, felfogható egy szépen kivitelezett és meglehetősen hatásosra sikeredett szabotázscselekménynek is...
Ami bármikor újra előfordulhat!
Mellékesen az elküldött karbantartók nyilvánvalóan ismerték a nagy bonyolultságú rendszer minden csínját-bínját, ezért a pótlásuk sem lesz egyszerű.
Ráadásul - mivel a repülőtér teljes területe kiemelten védett kategóriájú - ezért akárkiket fel sem vehetnek, sőt le kell majd folytatni az új munkaerőkkel a szokásos átvilágítási eljárást, amely nem pár órás folyamat.

Arra is kíváncsi lennék, hogy a Liszt Ferenc repülőtér tevékenységét felügyelő szaktárca illetékesei a felelősöket milyen szankciókban részesítik, sőt magukon belül is megkeresik-e a felelősöket a kialakult súlyos helyzetért és levonják-e a megfelelő következtetéseket?

Normálisan működő országokban a közlekedési tárca tulajdonosának ilyenkor kezd el inogni a bársonyszéke...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.