Az ombudsman szerint bár a magyar állam nem sértett nemzetközi normát és a számára biztosított jogkörben járt el, amikor hozzájárult Ramil Safarov azeri katonatiszt kiadatásához, az ügyben több szempontból is sérülhetett a jogbiztonság követelménye, valamint sérült a magyar állam szuverenitása is - állapította meg hivatalból lefolytatott vizsgálata eredményeként Szabó Máté.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@kedwes: azonnali lemondássa!@Csizmás Kond: annak semmit aki tökkel ütött,de akinek a fejét baltával verték szét előre kitervel szándékos emberölés céljából,a mi és nem a saját szülőföldjén,annak az embertársunknak az egyetlen életét!
bakegya
@hajduferenc52: lám lám,a spórolós turulfióka milyen bölcsen turrbékol már kora hajnalon is a keresztény erkölcsiséggel pártban.
Örülhetnek röhögő örökösei-már ha felébrednek ősük szemléletének terhe után,nem egészen ilyen bután.
P-Márta
Persze, hogy TUDTAK róla ! - a beigért euró milliárdokat most az Azerbajdzsánba kiépítésre kerülő KERESKEDELJMI központon keresztül kapják meg, de KIK ??? - az ország? - nem azonosulnánk vele ! - ilyen áron ne jöjjenek ide milliárd eurók sem ! - a MAGYAR NÉP NEM TÁMOGAT BALTÁS GYILKOST és kormányát sem, aki kitüntette Safarovot, amint hazaért.

Szijjártó közleménye, a nagy külkereskedés, együttműködés velük, most legalizálják az azeriekkel Orbán által megegyezett összeget. De kik kapják meg? Orbán személyes jövedelmeként könyvelheti el.
Ezt a szerencsétlen orbánt nem érdeklik az itthoni éhező gyerekek és felnőttek MILLIÓS nagyságrendje...! - nem érdekli, hogy mennyien lesznek öngyilkosok és halnak meg gyógyszer hiány miatt, amit a kis pénzükből nem tudnak kiváltani, stb...
hajduferenc52
@bakegya: nem vagyok turul fioka és nem szeretem az orbánt sem ,de ebben egyetértek vele hogy menyen haza a francba az a gyilkos mert hogy megigérték hogy othon üli le a büntetését de nem igy tőrtén ...
bakegya
Tisztelt@hajduferenc52: köszönöm a válaszod!-ne mérgelődj mert a helyzet amúgy is siralmas.Sajnos minden korosztály veszélyeztetett a szélsőségesen elvetemült bűnözés miatt ma Magyarországon.
A Safarov ügy nem csak belügy az által hogy Orbán Viktor és kormánya a kiadatást megejtette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.