Vélhetően fegyelmi eljárás indult a szombathelyi, oktatásért is felelős alpolgármester ellen, aki egy általános iskolai rendezvényen - az iskola igazgatójával és tanáraival együtt - pálinkát ivott a tanulók előtt. Az esetet egyébként a város szocialista frakciójának vezetőjén kívül senki nem tartja furcsának.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Nem védem a politikusokat, semelyik oldalon sem, de a disznóölés előtt szinte mindenhol szokás egy kis kupica "fogópálinkát" felhajtani. A gyerekek nem attól lesznek alkoholisták, hogy ezt végignézik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Ennek a Czeglédy Csabának adhattak volna egy narancsos nyalókát el lett volna vele egy darabig...biztos zavarta,hogy őt nem vették be a buliba...nem szeretem a politikusokat sőt ki nem álhatom őket, de ez azért túlzás...
Mobil123
@kukac50: Nincs is jobb a hagymás vérnél disznóvágáskor ( főleg ha Édesanyám készíti el).:-))
entero
@yazo64: Több évig voltam vegetáriánus, de utána rájöttem hogy akkor is levágják az állatokat ha én nem eszek belőlük, és kezdett is hiányozni a hús. Mindenesetre amikor az állatokat leölik bennem is hasonló gondolatok fogalmazódnának meg az "elkövetők" felé, lehet hogy csak egyszer kellene végig néznem egyet és újra vega lennék. Nem kellene ilyeneket mutogatni a gyerekeknek, mert nem biztos hogy különbséget tudnak még tenni az állatok legyilkolásában, főként a miértjükkel kapcsolatosan.
csikknorisz
Ez aztán nagy probléma. :) Sose legyen ennél nagyobb. :)
QQríkú
@entero: A fogazatod is a vegyes táplálkozásról árulkodik.
entero
@QQríkú: Ha arra a profilképre gondolsz, amit egyszer feltettem, akkor mindenképp...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.