A teljes népességben a november végi Medián-kutatás eredménye szerint a Fidesz-KDNP 26 százalékon állt, az MSZP-t 14 százalék, a Jobbikot 11, az Együtt 2014 választói mozgalmat 10 százalék támogatja. A teljes népességben az LMP-nek 3 százalékos, a DK-nak 2, más pártnak 1 százalékos a tábora. 33 százalék nem választ pártot.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@entero: Bizony mindent meg fognak tenni a siker érdekében! Érted, mire célzok? MINDENT! És minden létező aljasságot el is fognak követni. Nem mondanám, ha ártalmatlan kiscserkész huncutkodások sorát követték volna el. De nem azt tették.
Rézangyal
@entero: Palota? Kacsaláb? Te miről hadoválsz ember? Mi emberek között forgunk és dolgozunk.
entero
@Rézangyal: Miért, mit gondolsz én állatokat tenyésztek? Viszont ti sem éltek egyáltalán rosszul, ezt ne mond. Akinek 800 ezer a gázszámlája egy évben, annak azért nem megy olyan rosszul...:-)) Ha nem igaz, akkor KöBüKi beszélt mellé a múltkor. Viszont ő olyat nem szokott...
Rézangyal
@entero: Nem mondtam, hogy rosszul élünk. Azt mondtam, hogy napi kapcsolatban vagyunk rengeteg emberrel és bizony nem a te véleményedet halljuk tőlük. Jogosan.
Dr. Felipe
Ebben a vérzivataros narancskommunista diktatúrában persze hogy nem merik megmondani hogy ki kire szavaz, sőt aki a fideSS ellen szavaz az is azt mondja hogy a fideSS re szavaz mert félnek az emberek.
entero
@Rézangyal: Akkor viszont nem kell ez az álszenteskedés. Lehet hogy nem mindenki tudja rólatok amit én, de elég hogy én tudom. A párod sem ölbe tett kézzel ült és siránkozott a hosszú évei alatt, ha nehézségei támadtak akkor legyőzte. Az ilyet én tisztelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.