Európa balra van! címmel a jövő év derekáig három konferenciát szervez a Magyar Szocialista Párt Európa-politikai Tagozata és a Táncsics Mihály Alapítvány, amivel a lakosság figyelmét szeretnék felhívni az Európai Unió fontosságára.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbánról ennyit :
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben:
"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@dzurinda: A mostani kormányra még nem mondom hogy hiteltelenek, majd ha 2018 - ig nem mutatnak fel jelentős javulást, akkor átgondolom.
outsider
@entero: A "tisztogatást" most szavazta le a fidesz, asszem.

@entero: 18? Addig a "népnek" vége. Hiteltelenek. Hazudnak, hazudnak, hazudnak, az neked hiteles. Nem értem, a "jót" miért nem tudják lekommunikálni, azt lenne a legegyszerűbb. Vagy talán eddig semmi sem sikerült jól?
Úgy érzem, ezek csak kísérletezgetnek és ebben a laborosdiban mi vagyunk az egerek. (na nem te:)
nyanya001
Orbánról ennyit :
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben:
"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
kkalman
Gyorsan tegyük helyre a dolgokat!
Nem csak Orbánék nem tettek meg minden tőlük telhetőt az ország felemelkedéséért, hanem az elmúlt 22,5 év összes politikusa sem. Amit mindegyik megtett, az a saját zseb tömködése volt, és ezt nagyon jól csinálták, csinálják.
nemkati
@entero: Nem hiteltelenek? A baloldal leamortizálásán kívül, amit elsődleges célul tűztek ki, semmit nem tettek meg, amit megígértek. Minden nap mást mondanak ugyanarról, vegyük csak a magánnyugdíjak megvédését, az adók csökkentését, egymillió munkahely teremtését, két hét alatt rendcsinálást, IMF megállapodást, soroljam még? Mit gondolsz, a nagy többség miért nem hiszi el már azt sem, amit kérdeznek? Miféle tisztogatásra gondolsz? Hihetetlen erőfeszítést tettek Papcsák és Budai urak disznóságok felderítésére, az eredmény pedig egy-két valós ügy, és több száz aljas rágalom. Az a rózsaszín szemüveged akadályoz meg hogy tisztán láss, talán vedd le. Megígérem, hogy nem dobom a földre és nem taposom meg. :)
Dr plágium
Bizony nem! A jegyrendszert még nem vezették be! De ami késik nem múlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.