A hétfői többezres hallgatói fórumon, az azt követő tüntetésen és felvonuláson mindenki a kormányfő véleményét kívánta hallani - többek között - a felsőoktatásban bevezetett tandíj ügyében – fogalmazott Nagy Dávid, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája elnöke. A HÖOK ezért azt kéri, hogy a miniszterelnök vegyen részt a szerdai hallgatói fórumon, és ott mondja el a Fidesz és - azzal együtt - a személyes "véleményváltozásának okát", valamint a 2008-as népszavazáskor kinyilvánított álláspontjukhoz való jelenlegi viszonyukat.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Van egy tippem, ha egyáltalán 0rbán válaszra méltatja a hallgatókat, mit fog mondani:
- A hazaáruló szocialisták 8 év alatt kifosztották az országot, üres kasszát hagytak rájuk, ezért az ország talpraállításáért minden fillérre szükség van (mijaza fillér - kérdezné egy 20 éves).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Mindenkinek van valami perverzitása. Hát ha nekik ő kell...
entero
@Hellcat: Így ebéd időben...:-)) Azért ugye azt te is észrevetted hogy a TV 2 hétfő este a tényekben a 2006 - os diákmegmozdulás képeit adta be? Ennyit a hiteles hírforrásokról.
entero
@Hellcat: Ráadásul akkoriban az emberek többsége nem a diákok mellett volt. Most sem szól ez az egész csak a Fidesz gyűlöletről. www.dunaujvaros.com/hirek/2006/09/csuszik_a_diaktuntetes
dzurinda
@entero: Az kemény, tényleg 2006-os képeket raktak be? Miből vetted észre?
Hellcat
@entero: A vörös kettesre gondolsz? :D ezért nem nézek TV-t meg híradót...propeller sokkal jobb.
oak79
@entero: Nem! Nem a Fidesz gyűlöletről szól. Arról, hogy a a Kedves Vezír és népi zenekara ismételten hazudott. Mindegy hogy ellenzében vannak, vagy kormányon, igazat még kérdezni sem tudnak. A sok kedves b közepes 1 bites suttyót 2006-ban ki lehettett vinni várost bontani az öszödi beszéd című semmire. Ezek a férgek az öszödi beszédre kb fél naponta tromfolnak rá! Most a diákoknak teleszalad a könyöke ezzel, ha már ez a nép ekkora sötét amnéziás birkacsorda, hogy mindent benyel, tűr és elfelejt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.