Nevének említése nélkül, elítélte Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő két héttel ezelőtti, zsidósággal kapcsolatos kijelentéseit két magyar európai parlamenti (EP-) képviselő is hétfőn este Strasbourgban, az EP plenáris ülésén elhangzott egyperces felszólalásában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@Zsoel: 8:09
Izrael minden állampolgárát fajilag listázza

Vona udvarias levele és a kérdés azonban az izraeli valóságnak csak egy részét érinti. Ugyanis a zsidó államban a faji alapú nyilvántartás ennél sokkal tovább megy. Mégpedig egészen addig, hogy minden izraeli személyigazolványban és útlevélben kötelező jelleggel írják be a „nemzetiséget”, azaz az etnikumot vagy rasszt. Ez a zsidóknál „zsidó” (Jewish), az araboknál az „arab”, a nem araboknál a „nem zsidó” jelölést eredményez az említett igazolványokban. A „nem zsidók” esetében ott áll a származási ország is (Belgium, Brazília, stb.). A „nemzetiség” kategória neve héberül le’om, arabul „kaumijja”.

Ezen túlmenően az izraeli belügyminisztérium hivatalosan nyilvántartást vezet az Izraelben élő egyéb kisebbségek tekintetében a saját kategóriái szerint: örmény, asszír, drúz, cserkesz, héber (az utóbbi a szamaritánus zsidókat jelöli).

Mint látható, a demokratikus zsidó államnak van mit tanítania nekünk.

barikad.hu/izrael_minden_allampolgarat_fajilag_listazza-20121208
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Pilóta: Na ugye! Aztán még mi vagyunk a faszista, focista, masiniszta, náci, listázós kirekesztők...
Zsoel
@Pilóta: Tudom, de nem láttad a Brian élete c. filmet? :)
Pilóta
@Zsoel: 8:49
... aki véletlenül pont akkor és pont ott született és halt meg, ahol Jézus Krisztus:-)
Zsoel
@Pilóta: Az az. :) Abban van Brian keresztre feszítésekor egy olyan jelenet, hogy az egyik keresztre feszített beszól a római katonának:
- Figyelmeztetlek: szétverem a pofádat, te büdös római paraszt!
Erre a katona:
- Pofa be, te buzi zsidó!
A keresztre feszített kikéri magának... na nem a lebuzizást, hanem a zsidózást - ugyanis szamaritánus.
- Kit zsidózol te itt?! Nem vagyok zsidó! Szamaritánus vagyok!
Ezt már egy másik, valóban zsidó, megfeszített sem hagyja szó nélkül, aki dehonesztálónak érzi, hogy egy, a zsidók által megvetett és kiközösített szamaritánus (akivel hithű zsidónak semmilyen formában nem szabad érintkezésbe kerülnie) társaságában kénytelen kereszthalált halni...
- Szamaritánus... úgy tudtam, hogy ez egy zsidó szekció!
- Nem számít, egy-két nap alatt úgyis mind megdöglötök! - vigasztalja a római.
A zsidó nem hagyja magát:
- Lehet, hogy a rómaiaknak nem számít, de nekünk igenis számít, igaz, drágám? - fordul a mellette lógó feleségéhez.
- Bizony ám! - hagyja rá amaz.
- A római megszállás ideje alatt jogunk van színtiszta zsidó társaságban keresztre feszülni! - jelenti ki öntudatosan a zsidó.
- Külön a farizeusok, külön a szadduceusok!
- Külön a kínaiak!
- Külön a svédek, külön a walesiek!
- Külön a japánok! - érkeznek a bekiabálások a keresztre feszítettek társaságából.
- Jól van, pajtás, jól van, majd mindjárt megoldjuk. - inti őket a római. - Tegyék fel a kezüket azok, akik nem itt akarnak megfeszülni!
Hangos nyögések, erőlködések közepette próbálnák felemelni a kezüket a megfeszítettek, ami persze silány eredményt hoz magával...
A római elégedetten szemléli meg a nagy egyetértést:
- JÓ! Következő!

:))

Szenzációs alkotás, amely görbe tükröt tart nemcsak a zsidó mentalitás, de a kor (1970-es évek vége) nyugati társadalmai, a vallások, az emberi butaság és megvezethetőség elé is.
vilifater
Az USA is " "nácifasisztarasszista" ?? :barikad.hu/amerikaban_listazzak_a_zsido_kepviseloket-20121128#.ULeaV9u0RJc.facebook

A szándékos félre magyarázások ideje van - mint általában.
Gyöngyösi M. nem az összes magyar zsidó listázásár
ól beszélt, ezt szögezzük le. Hanem arról, hogy az izraeli-magyar kettős állampolgárok biztonsági kockázatot jelenthetnek Magyarországra. Gondoljon mindenki a Peresz Simon - féle interjúra, amikor nem régen arról beszélt, hogy Izrael Magyaroszágot felvásárolja (kilóra, teszem hozzá). A Moszad szervezeti felépitésében a "sayan" rendszer biztositja ezt. (Sayan az a bármely országban élő zsidó származású nő, v. férvi Izrael számára titkosszolgálati célokra használható).
Szeretném látni a magyar sayanok listáját-:)

Az azért érdekes, hogy az az elszólás, ha egyáltalán az volt, miszerint Izrael felvásárolja Magyarországot az izraeli miniszterelnök szájából, gyakorlatilag semmilyen visszhangot nem váltott ki, szemben a mostani eszelős hisztériával, lapíott az egész magyar nyilvánosság, beleértve a jobboldali sajtót és politikát is. Jól láthatóan fortélyos félelem igazgatja nem csak a világ nyilvánosságát, ha például Izrael háborús bűncselekményeiről esik szó, hanem a magyarét is. A félelem persze érthető, hiszen az amerikai és az egyéb zsidó lobbik befolyása gyakorlatilag kvázi szuperhatalomként működteti Izraelt, és ki akar ujjat húzni egy szuperhatalommal??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.