Miniszterelnök ennyire hálás talán még nem is volt költségvetésért. Szerkesztőségünk az alábbi közleményt kapta a Miniszterelnökségtől, a levelet Orbán Viktor miniszterelnök írta. "A Magyar Országgyűlés a mai napon megalkotta a 2013. év költségvetését, amely a kormány értékelése szerint rendezte az állam pénzügyeit, amelyet hivatalba lépésekor kaotikus és zilált állapotban talált. A költségvetés garantálja az államadósság csökkentését, egyúttal megteremti a sokszázezer munkahely megvédéséhez szükséges munkahelyvédelmi akcióterv forrásait és a hosszú távú, tartós növekedés alapjait. A miniszterelnök ezért a sikeres munkáért köszönetét fejezte ki a költségvetési politikáért felelős Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek és a költségvetést szavazatával törvényerőre emelő parlamenti képviselőknek"

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve"...d
szaboria1
Már azt hittem a folytatás az, hogy felmentette. De ez csak álom marad.
coyote3
Annyira kaotikus volt, hogy kapcsiból vettek egy rakat Mol részvényt. Na elmentek ti abba a jó büdös...
overdose
Milyen sikerről beszél? ja tele a buksza a népet nyomorban döntötték, sem munka ,sem lakás mindenki el megy ki fog maradni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.