A kormány 2010-es megalakulása óta az elmúlt húsz év legintenzívebb korrupcióellenes intézkedéssorozatát hajtotta végre – hangsúlyozta Selmeczi Gabriella keddi napirend előtti felszólalásában. A Fidesz szóvivője emlékeztetett arra is, a Gyurcsány-Bajnai-kormányok működésének utolsó időszakában „folyamatosan arról szóltak a hírek, hogy melyik szocialista politikus milyen botrányba keveredett”.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nagyasszony szedjél Cavintont mert túl feledékeny vagy!!! elég ha csak az elmúlt két évet nézed.
Hellcat
Sikeresen kiiktatták az ügyködő szocikat így ők átvehették a helyüket...ez a fidesz számára siker, csak a korrupció nem csökkent.
coyote3
Mondjuk mindjárt itt a Közgép teljesen szabályos pályázathegye...
overdose
Magatokat is vizsgálni kellene csak 6-oldal volt a facebookon! nem semmi!
leszúrt rittberger
"utolsó időszakában folyamatosan arról szóltak a hírek, hogy melyik szocialista politikus milyen botrányba keveredett"

Kiflicsücsök, ha kitekintesz a Magyar Nemzet-HírTV-Magyar Hírlap Bermuda-háromszögből, akkor láthatod, hogy most meg rólatok szól ugyanígy minden.

Hogy mennyi állami pénzt kap a Simicska, a Nyerges, a Mészáros, a Lófasz Jóska és hogy ezekből hogyan csorog vissza a pénz pl. a Békemenetbe, vagy az ingyenes lejáratóújságok gyártásához, a Puskás Akadémiába, a lakájmédia hirdetési osztályain keresztül hogyan csorognak az állami pénzek, és a többi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.