Egyebek mellett szárazételeket, szaloncukrot és karácsonyfát osztott rászorulóknak a Katolikus Karitász a fővárosban. A mélyszegénységben élőket kérdeztük, mennyi pénzből, hogyan élnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Ezt a videót kellene levetíteni a parlamentben a sok ingyenélőnek egy nagy kivetítőn. Meg a zsiga marcell féléknek, akik életükben egy percet sem dolgoztak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@outsider: Marci eláshatja magát felőlem is, tudod bennem is volt annyi amikor a garázsomig leaszfaltoztattam az utat hogy a saját pénzemből csináltattam. Schmitt plagizálása is elég ocsmány dolog volt, ha utána azonnal lemondott volna akkor talán azt mondtam volna hogy rendben, régebben ezt ugyan meg lehetett csinálni, de levonta a megfelelő konzekvenciát és távozott. A villa utáni sóvárgása már csak hab volt a tortán, amitől végül is elállt. Semjén kissé infantilis, ha a Fidesz nem szorult volna rá a KDNP - re a két harmad végett nem állt volna össze vele Orbán. Kósával meg Lázárral bocs, de semmi konkrét bajom nincs, habár Hódmezővásárhely eladósításában van némi szerepe, és kissé arrogáns is néha, bár szerintem ő amióta csak létezik így kommunikál, fel sem tűnik neki, mint ahogy természetes volt Horváth Ágnesnek, Veresnek, Kunczénak, Kókának, Kovács Lászlónak, Lendvai Ildikónak, stb. Ők sem voltak semmivel jobbak, sőt...
entero
@outsider: Na tessék, pont Gyurcsány nevét hagytam ki...:-)) Ja és még annyi, hogy bennem van annyi tisztelet hogy mindenki nevét nagy betűvel írom...
entero
Egyébként meg ez jó kis ellenzéki videó, ráadásul mindenkinek a maffia vette el a házát. Kicsit furcsa. A kissé barna bőrű embert meg sehol nem alkalmazzák, ez is érdekes. Nálam is dolgozik pár roma ember, és nem azt néztem bennük azonnal hogy te egy kicsit barnább vagy, szóval fel is út le is út, nagyon nem kóser ez a videó. Szerintem a száz ezerből el van, lehet némi plusz munka is, a gyerekek meg ingyen kapnak mindent. Sokan vannak így a környezetemben is. Felveszik a pénzt, magukra költik, anyukának minden hónapban új műkörmei vannak, cigiznek, isznak, a gyereknek meg nincs téli cipője. Ezek a dolgok miatt vagyon én szkeptikus sokszor.
outsider
@entero: Orbán most aktuális hazugsága?! Bár vele kapcsolatban megértelek.
Államcsőd kósa és sorolhatnám.
"Ők sem voltak semmivel jobbak, sőt..." a sőt-tel erős kétségeim vannak, egyébként jeleztem, nekem hiába mutogatsz jobbra-balra-előre-hátra, a tényen nem változtat.
Nagybetűt az említett urak, csak mondat elején kaphatnak, (lásd fent:) semmi tiszteletre méltót nem látok bennük. (Arra a gyurcsányra gondolsz ugye, aki lemondott mert hazudott?!:)
overdose
@entero: Pl Orbánnak azért van több milliárdos vagyona és még ez is kevés,ezért fog búkni mert az isten pénze is kell neki!
adrenalink
@entero: 00:13-ra Lehet, hogy ők olvasták A Pál utcai fiúkat! Az utóbbi időben a szg.program figyelmeztetése ellenére a fideszt én is kisbetűvel írom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.