A nyakukba vették a várost a tüntetők a BME-n tartott megmozdulás után, az Erzsébet hídon vonultak át. Cikkünk folyamatosan frissül.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@dzurinda: Így van. Viszont aki az állam és az adófizetők pénzén tanul kizárólag az ne külföldön dolgozzon utána, vagy fizesse majd vissza amiért itt ingyen tanulhatott. Most még csak belém sem köthetsz, mert a lehetőségem ugyan meg volt rá, mégsem mentem ki.
dzurinda
@entero: Ugyanazt tudom írni, mint tettem azt korábban: Normális feltételeket kellene teremteni itthon, vagy legalább ezen munkálkodni. Nagyon szívesen maradna sok fiatal, ha legalább azt látná, hogy pár év múlva normális, gazdaságilag erős, élhető országunk lesz, de semmi nem mutat ebbe az irányba, sajnos csak csúszunk lefelé folyamatosan. Teljesen érthető, hogy egy ilyen közegből menekülnek a fiatalok.

Egyébként azt megmagyarázhatnád, hogy mi ez a nagy pálfordulás Orbán Viktor részéről tandíjügyben. 2008-ban még egészen más volt a véleménye, ha jól emlékszem.
dzurinda
@entero: "Most még csak belém sem köthetsz"

Nem akarok soha beléd kötni, remélem nem úgy tűnik. (Ha úgy tűnik, elnézést kérek.)
nyanya001
A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint”,...""" van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki 12 éve lépett be az egyetem falai közé."""" Mondja a Giróóóó...
Ezt nevezik szolidaritásnak ami Girónak magas mint majomnak a zongora !
nyanya001
Azt szeretném tudni, hogy Girónak miféle listája van amiből
kiolvasta, kik azok hallgatói önkormányzati vezetők
akik 12 éve léptek az egyetem falai közé ?
Hányféle Kubatov listájuk van ?
entero
@dzurinda: Rosszul fogalmaztam, ne haragudj. Azt akartam mondani hogy most nincs támadási felület ebben a kérdésben. Nem szoktál belém kötni, az nem te vagy itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.