Orbán Viktor miniszterelnök korrektnek tartja azokat az előzetesen kidolgozott feltételeket, amelyek alapján az euróövezeten kívüli államok csatlakozhatnának a létrehozandó európai bankfelügyeleti rendszerhez. „Az előterjesztések szerint jól állunk, sokkal jobban, mint azt korábban gondoltuk volna" – mondta a kormányfő, amikor csütörtökön Brüsszelben megérkezett az Európai Néppárt (EPP) vezetőinek tanácskozására. Az EPP-ülés után Orbán Viktor a visegrádi csoport országainak vezetőivel egyeztet, majd késő délután kezdődik meg részvételével az EU-országok csúcsvezetőinek péntekig tartó megbeszélése, elsősorban gazdasági-pénzügyi kérdésekről, azon belül a bankuniós elképzelésekről.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
YouTube :Daniel Cohn-Bendit kiosztja Orbán Viktort a médiatörvény kapcsán...
Sok ilyen kellene neki !!!Ott égett a padsorban mint a rongy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@Rézangyal: 15:07
Erről volt szó: Az egyeztetések során a hármas magyar célkitűzés az volt - és ezt sikerült is elérni -, hogy >>> a bankunió ne járjon versenyhátránnyal Magyarországra nézve, hogy a >>> nem euróövezeti uniós országok esetleges csatlakozása önkéntes legyen, ha pedig >>> az érintett ország csatlakozik, akkor az ne váljon másodrendű taggá a bankunióban, a jogok és a kötelezettségek álljanak egyensúlyban.
rbela
Hát igen.Ők jobban állnak., mint gondolták, a nép pedig le van szegényedve.
Lordboxer
ovi ezzel a bunkó jogászkormánnyal állandóan bizonyítja, hogy tök hülye a gazdasághoz; arra hogy lopjanak, hazudjanak van eszük meg is teszik; ha valaki keretsztbe próbál tenni, az Polt bábúval kerül szembe. Ovi olyan régóta és meggyőződéssel hazudik, hogy már el is hiszi, amit mond
kukac50
Talán eladták az alaptörvény asztalát,azért állunk ilyen jól?
Hol vannak az asztalok?
Pilóta
Szó sincs ebben a kijelentésben arról, hogy Magyarország gazdasági helyzetéről mondta volna Orbán Viktor, hogy "Jobban állunk, mint azt korábban gondoltuk"!
Ez csupán azon lehetőséget értékeli, hogy Mo., mint eurózónán kívüli tagállam is csatlakozhat önkéntes alapon a "bankunióhoz"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.