A Jobbik szerint komoly gondok vannak a katasztrófavédelem és a tűzoltóság integrációja körül, mára már komoly veszélybe került a lakosság ellátása is. Bertha Szilvia, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője - felidézve az elmúlt hetekben a tűzoltók kormányfőhöz írt nyílt levelét - kiemelte: csökkentették a vonuló tűzoltók számát, növelték az adminisztrátorokét, és összességében nagyobb, költségesebb és sokkal rosszabb hatékonyságú rendszert hoztak létre. Hozzátette: rendszeresek a balul sikerült riasztások. Bakondi Györgynek, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetőjének nincs meg a szükséges végzettsége, ami posztja a betöltésére jogszabályilag alkalmassá tenné.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@nyanya001: Arra te sem gondolsz, hogy lehet, ért a munkájához, és azért támadják, mert valamit jól csinál??
nemkati
@marlin: Ilyen gyenyó ez ország ez, mindig a legkiválóbbakat, leghozzáértőbbeket támadják! fujj
Január
@nyanya001: Volt egy ismerősöm. Anno az NDK-ban járt egyetemre, ahol a tűzoltósággal kapcsolatos speciális képzésben részesült, - Magyarországon ilyen jellegű képzés nem volt - s lett az egyetemelvégzése után tűzoltó parancsnok nagyon fiatalon.
A rendszerváltáskor nyugdíjba küldték, - gondolom kellett valakinek a helye - holott koránál fogva még a mai napig is dolgozhatna.
Belebetegedett. meghalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.