Attól tart, hogy az elszegényedő rétegek éhséglázadásba kezdenek? Hogy a nyugdíjasok kézcsók helyett szembesítik az ígéreteivel? Hogy az alattomosan átvert pedagógusok a konyakot a képébe öntik? „Orbán Viktor számára nincs válság, mi több eljött az aranykor. A miniszterelnökség jövőre közel kétszer annyi állami pénzből gazdálkodhat, mint ebben az évben, és jelentősen nőtt az Orbán védelmét ellátó, magát többször nevetségessé tevő Terrorelhárítási Központ költségvetése is. A 2013-as ezer sebből vérző költségvetés az ország számára további elszegényedést, Orbánéknak még jobb létet hoz.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez eddig is egyértelmű volt.
Nem baj viki, egyetlen népnyúzó pukkancs sem ült a trónján a végtelenségig. Te, meg a gerinctelen slepped egy része (a teljesség igénye nélkül a legalávalóbbak, Simicska, Budai Gyula, sintérsanyi, tömjén, szógyártó) már nyilvánvalóvá tettétek, hogy nem kívántok békés öregkort megérni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Orbán Viktor fél talán? A Kedves Vezér tart népétől? Nem kicsit! Nagyon! Tele a gatya! A Rózsadombon minden második ember civilruhás nyominger..:) Ennyire még egy jószág sem félt.
soljanka
Nem hinném,hogy abban az értelemben fél, ahogy gondolják. Nem attól fél, hogy megdobálják egy kis paradicsommal, vagy netán kap egy kokit, nem a fizikai tettlegességtől fél- attól retteg, hogy ez egyáltalán megtörténhet, és a nimbusza, a tökéletességébe vetett hite-képe sérül. Szóval nem a fizikai bántalmazástól tart - erre egyébként -és ezt ő is tudja- nincs is oka.

Ő attól fosik, hogy egyszer nem ő lesz a mindenható.
kukac50
Egyre jobban félnek! Aki hazudik lop annak van is mitől félni. Szórják a pénzt miközben Magyarország Népének fele 22-47 ezer forintos pénzekből nyomorog most már a diákoktól is szedné be a tb-t hatezer ötszáz körüli összeget,amikor nincs hol megkeressék a tb-re valót,meg a kenyérre valót van mitől félni rettegni, a döntéshozó politikusoknak.
excep
nincs mitől tartania ez a nép fél mindentől elvett mindent az ország romokban azt mégis nyalják a valagát pedig elkéne zavarni a francba
Lacapapa44
Aztán kitől félne? Ettől a néhány roskatag, bevizelős, fogatlan aggastyántól, akik még mindig vonyítanak? A zöme lehet, hogy már a választásokat sem éri meg!
dr. prédikátor
@Lacapapa44: fogsz te még vonyítani a vezíreddel együtt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.