A határon túl élő magyar állampolgárokkal is nemzeti konzultációt kezd a kabinet - derül ki a Magyar Közlöny pénteki számában megjelent kormányhatározatból, amely az egyeztetés témájáról nem rendelkezik. A határozat a nemzeti konzultációval összefüggő feladatokat sorolja fel, amelynek alapján Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettesnek, közigazgatási és igazságügyi miniszternek - a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) útján - kell gondoskodnia a személyes adatot nem tartalmazó miniszterelnöki levelek és nyilatkozatok soron kívüli megküldéséről a külföldön érvényes lakóhellyel (ennek hiányában tartózkodási hellyel) rendelkező magyar állampolgároknak. Az ehhez szükséges adatfeldolgozási tevékenységek ellátására a Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak, Lázár Jánosnak kell adatfeldolgozási szerződést kötnie - azonnali határidővel - a KEK KH-val és a Magyar Postával.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
Túl erőlteti magát ez a kormány. Az, hogy mennyire teszi magát nevetségessé, több fejezeten keresztül fogják taglalni majd a történelemórán az elkövetkező században. A negatív szereplés is szereplés...
Dr. Felipe
Pedig baltás baltazár azt hazudta hogy a regisztrációra azért van szükség mert a határon túliaknak nincs névjegyzékük. Akkor kérdezem én hova küldik a konzultációs levelet? Vagy mégis van névjegyzék? Akkor viszont a fényességes ismét hazudott egy jót.
dg
Ha egyet kérhetek, velem, mint határon túl élő magyarral a kormány semmilyen formában ne konzultáljon és lehetőleg ne is inzultáljon. Eleget tettek már ellenünk, nem kérünk abból, hogy ŐŐŐ mondja meg, hogy hogy legyen.
silber13
@dg: Sajna, de nem hagy nektek nyugtot. Ti vagytok az ő reménységük, a földreszállt megváltójuk, ezért mindent meg is kaptok tőlük, amit csak kívántok, sőt még azon felül is! Cirka 2 évig! Cserébe nem kérnek tőletek SZINTE SEMMIT, mindössze legyetek szívesek a voksotokat majd rájuk testálni...Azután mehettek a francba!! Sajna, ez lesz, ez fog történni...
dg
Hát, elég szomorú. Lassan kezd a határon túli magyar szitokszóvá válni. A Felvidék megítélését tönkretették, és azt a rohadt magyar kártyát mindig elő kell huzigálni. Van egy olyan érzésem, hogy most rossz lóra tesznek. Nem vettük fel a kettős állampolgárságot sem, és ne várja el, hogy lóhalálában fogunk rá szavazni. Miért tennénk? Hogy ő legyen a Magyarok Istene? Azt már nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.