Orbán Viktor szivárogtatta ki az őszödi beszédet, szervezte a 2006-os őszi zavargásokat. Az október 23-i rendőrattak pedig a Fidesz puccskísérletének része volt – legalábbis Debreczeni József szerint, aki újraépítené Gyurcsány Ferenc politikai alakját.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsik68
Orbánról minden gonoszt el tudok képzelni.Olyan,mint NÉRÓ,aki a hatalom megszerzésérdekében méganyját is sirba küldte.Jót mi magyarok sem várhatunk tőle.Leköp bennünket
coyote3
A cezaromániás jelleméből fakadóan akár igaz is lehet...
gibgab
A Heti Válasz még elképed? Mások már rég túl vannak rajta. Debreczeni nem csinál mást, mint bizonyítja azt, amit tudni véltünk.
zsazsa
Én hiszek Debreczeninek, mert egy korrekt iró. Azt sokan sejtették, hogy 2006 őszén a mindentkiagyaló orbán és kolesztársai bujtották fel az embereket. Az, hogy ki a hazudozó, az elmult 2 évben bebizonyosodott, mint ahogy az is, hogy orbán egy gonosz paraszt, aki mindenáron hatalmat akart, annak ellenére, hogy egy trafikot sem tudna elvezetni, nem egy országot. Kitünő szónok, agyafurt paraszt, de semmi több. Az országnak a legtöbbet ártó (ellenzékben és hatalmon is) politikus.
Január
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Dr. Felipe
Debreczeni Józsefet én úgy ismerem hogy nem szokott mellébeszélni. Az öszödi beszéd kiszivárogtatásához, vesztes választás utáni zavargásokhoz, a rendőrattakhoz a legnagyobb érdeke baltazárnak fűződött ez tuti. Az más kérdés hogy akkor még nem sikerült visszaszerezni a hatalmát.
silber13
@Január: De bizony fújja, ergo: rohadtul zörög!!
DR Eric CARTMEN
Debreczeni annak idején még egy "dicsőítő" könyvet írt az alcsúti pávatáncosról. Csak aztán jobban megismerte, és rájött mekkora hazug-sunyi -kétszínű senki. Most erről szól a könyv.
soljanka
Semmi elképesztő nincs ebben... De mire megy vele? Kende Péter kettőt is írt, aztán 2/3 meg Vityára szavazott...
nemkati
Szaporodnak a polcon az 0rbán viselt dolgairól szóló könyvek. Ennyit nem írtak még a rendszerváltás óta politikusról (csak pár szerzőt említek: Debreczeni József, Mayer Aranka, Ferenczy Krisztina). Na a lengyel 0rbánimádó könyvét, azt nem veszem meg.

Ennek az 0rbánnak nem fog az örökkévalóságig lebegni a feje felett a glória. Azon a szemétdombon végzi, ahol már sokan várják a hozzá hasonlók. Lehet tippelni a névsorra. :)
entero
@Dr. Felipe: Akinek köze van Gyurcsányhoz valamilyen szinten az szerinted soha nem beszél mellé. Tényleg kezdek biztos lenni abban hogy a rokona vagy, mert ezt a férget ennyire más nem védheti. Debreczeni meg csak simán egy sértődött majom.
Dr.luigilongo60
@Dr. Felipe: Na ezt magkaptad te is,Fletó rokona lettél, holnap húzzál öltönyt, nyakkendőt, mert névváltozási ceremónián fogsz átesni.
Én egy másik cikknél már biztos zsidó befutó vagyok, mert nem álltam be az epét hányó asszonykórusba.
Tényleg nagy az Isten állatkertje.
entero
@Dr.luigilongo60: Legutóbb nem tagadta, igaz nem is erősítette meg. Mondjuk te már más is voltál mint zsidó, ha jól emlékszem mocskos kommunista. Te is gyűjtöd a rangokat azért...:-))
kkalman
Néhány elképesztő állítás Orbánról:
- Mindig igazat mond. aki hazudni mer a jelenlétében, azzal nem ül le sörözni a parlament büféjében.
- Mindig kiáll a szegényekért, elesettekért, tőlük soha egy fillért nem vesz el.
- Mindent megtesz a rokkantak tisztességes ellátásáért, nyugdíjukat, járadékukat 30-60%-al emeli.
Inkább abbahagyom, mert míg írom ezeket, a röhögéstől lefordulok a székről.
sza
@kkalman: Na ez tényleg elképesztő! :-))) Már felkászálódtál?
kkalman
@sziráki ágnes: Köszi a kérdésedet, sikerült. Mielőtt újra ideültem volna, megelőzendő az ilyen baleseteket, szereltem egy biztonsági övet a székemre.
sport50
fel sem merül enteroban,hogy valami igaz is lehet a könyvben!na aki védi gyurcsányt,ugyan azt csinálja mint ő a vezérével!!!
Dr.luigilongo60
@entero: Ennyi idősen már inkább nem vállalkoznék a fitymaműtétre, na meg a háztetőn rohangálni is veszélyes a vörös zászló kitűzése során.:-)))
Darthon1
Az az elképesztő, hogy nagy része igaz és ez a hájpacni még mindig ott ül a helyén!
eötvös
Bajkeverő debreceninek túl nagy a fantáziája de kicsi az erkölcsi értéke
coni
Már csak az ha elfelejtetik kikapcsolni a mikrofonját sok mindent elárul róla, ahogy befejezi a fennkölt, nemzetieskedő dagályos mondandóját azonnal álarcot vált.
Lordboxer
T. hozzászólók, fiúk, lányok! Gondolkodjatok egy kicsit, ha van mivel. ovi állandan ragozza, hogy komcsi ez meg az. A fidesznyik bagázsba most hány u.n. komcsi va n (Pintér, Martonyi, Szűrös, Pozsgay, Kövér, stb.)? ezek sem igazi komcsik a szó szoros értelmében, legfeljebb volt MSZMP tagok, ami viszont nem egyenlő azzal, hogy kommunista. Régen, ha kineveztek valakit a vadgesztenye szelidítő vállalat igazgatójává, feltétel volt, hogy párttag legyen; belépett, de nem lett komcsi. Ezt csak ovi fújta fel, meg a sleppje, a seggnyalók. A régi 800 ezer párttagból, legfeljebb pár ezer meggyőződéses komcsi volt (pl. Thürmer), a többi kényszerből lett párttag. Egyébként ovi hatalmi tébolyában mindent elkövet, hogy legyen és maradjon, ehhez jogász ideológiát gyárt, úgymint ma minden nemzeti, egy a tábor, meg a többi primitív baromság amit beszél. Debreczeni ismeri a még liberális és a mostani diktátori hajlamú alakot, ezért a könyve biztos - lehet némi túlzással - valós és igaz tartalmú.
szaboria1
@Lordboxer: Nem csak Debreceni de a volt tanára Kéri László is ismeri. Érdemes elolvasni a mandineren a Kérivel készült riportot.
Hellcat
Bakker már kezdtem örülni, hogy valaki kiad egy ilyen fasza könyvet erre ott van a végén hogy a gyurcsány kultuszát építgeti újra, hát menjen már a faszomba, minek kell elrontani mindent ami jó?
excep
el is hiszem erről a gyökéről mindent megtesz a hatalomért
honeykiss
ezekről a politikusokról minden mocskot eltudok képzelni, kivétel nélkül...
Manno István
Mit lehet várni Debreczenitől? Madarat tolláról embert barátjáról... Írta Petőfi Sándor
Lordboxer
szaboria1: igazad van, Kéri is ott volt a kezdeteknél, tehát előről-hátulról ismeri. Főleg, ő nem elfogult, hanem kifejezetten tárgyilagos és az utóbbi időben a nyilatkozatai kifejezetten negatívak ovi-val kapcsolatban.
sóher
Ez mind igaz! és a családi vagyona 2002-ben 5 milliárd volt azóta mennyi? Simicska cégeihez,ill a saját felcsúti alapitványhoz megy a sok lovetta bebetonozva ez bűntény!facebookon részletesen leadták!
c
nmaria
@Manno István: Az itt kommentelők szerint Debreceni nagy ember, mivel zsigerből gyűlöli Orbánt, és így csak okos és jó ember lehet az a csúszómászó. :)
Dr.luigilongo60
@nmaria: Senki nem mondta, hogy nagy ember Debreceni de ha valaki igazán közelről ismeri Qrbánt, akkor ő az az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.