A miniszterelnök 2002 óta pedig nem bízik az emberekben - derül ki abból az életrajzi könyvből, ami pár hete jelent meg Lengyelországban Orbán Viktorról, A csatár címmel. Igor Janke lengyel konzervatív újságíró és publicista könyve egyszerre próbál pszichológiai portré lenni, illetve több  oldalról bemutatni a Fidesz felemelkedését és, ahogy fogalmaz Közép-Európa legerősebb politikai szervezetévé válását. Mindehhez kovbojos és focihasonlatokat használ, leszámol Antall József halálos ágyának és Orbán pszichiátriai kezelésének mítoszával, majd előkotor egy videókazettát múltból. Végül elveszik a propagandában. Hogy válik Bayer Zsoltból független újságíró?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Nem igaz! 2002-ben a választások elvesztésekor sírt-rítt rendesen!
Szeretném ríni látni 2014-ben is!
vörösfuvalat
Nem tartozik ide csakúgy eszembe jutott Sztálin is bizalmatlan volt senkiben sem bízott.Sőt mindenkit igyekezett bizonytalanságba tartani.
kukac50
Hamarosan sírni fog! Lehet énekelni ott fogsz majd sírni ahol senki se lát.
sport50
ha neki is 47000,22800 kéne élni sírna minden nap!!!de így miért sírjon?megélhetési politikus lett,megszedte magát ebből,azt csinál amit akar,nem számít neki semmi,és senki!!!
vargazsuzsa
@No_Fidesz_No_Problem: Örökölte. Tudtommal ő is egy kis agresszív manó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.