Csak idő kérdése volt, hogy mikor háborodik fel az ország valamelyik része azon, hogy teljesen hülyének van nézve a magyar. Hogy ezt először pont a legfiatalabbak vették kőkeményen zokon, az csak elvileg meglepetés. A romkocsmák népével ujjat csak az húz, akinek nincs fogalma arról, kik is járnak romkocsmákba. Mert a romkocsmás fiatalság bizony maga az egész egyetemi fiatalság (főleg Pesten).

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

guszty
@nahát: Szerintem minden jó gondolkodású örülhet a fejleményeknek. A fidesz ámokfutását, kapkodását, ötletelgetését az egyetemisták befejezik. ITT AZ IDŐ!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Cigus fecalicus!!! Emlékeztetlek egy dakota mondásra: Hülyén lehet ránk nézni , de hülyének ne nézz bennünket!!UFF!!!
Manno István
Éhes disznó makkról álmodik. Van egy fogadásom, hogy Orbán meg fogja nyerni a vállasztást. Lehet, hogy nem lesz kétharmada, de arra már nem is lesz szükség.
A diákok meg menjenek Bécsbe ingyen tanulni. Hogy megélhetétésükkel mi lesz?!
Manno István
Gyurcsán azt mondta, hogy majd hazamennek!
marlin
@Manno István: Apa kocsit hajt!! :))
2004-2009!!
Le tudnád írni a mai dátumot??
guszty
A jogállamban a többség nem uralkodhat a kisebbség felett, akkor sem, ha a többség kétharmados. A hatalmi ágak elválasztásának elvével nem egyeztethető össze, ha "az alkotmánybíróság döntéseit kétharmados parlamenti többséggel hatályon kívül helyezik".
Gyengíti a demokráciát, aki "új médiatörvényekkel" megpróbálja befolyásolni a sajtó munkáját, aki pedig "új szabályokkal" megpróbálja megnehezíteni a részvételt a választásokon, az megkérdőjelezi a demokrácia alapelveit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.