A bruttó átlagkeresetek 4,5, a családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkeresetek 1,8 százalékkal haladták meg az előző év azonos időszakit az idén január-októberben, a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 219 500 forint volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Kutyafüle
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@musicnummer1: Akkor ne haragudj, nem szóltam egy szót sem. Mostanában mindig a fiatalokról szólnak a hírek, azért gondoltam csak.
musicnummer1
@entero: A 65 évem ellenére " fiatalos" vagyok...semmi baj !!! Szép napot !!!
KöBüKi
@entero: ma 10:45-re.!Amit írtál,gondold át mégegyszer.!!!Mert csak addig igaz,amig külföldön értékesited a gyártmányaid döntő többségét.!!!És annyit fizetsz,amennyit állítassz.!!!
orogordog
@entero: RE:2012. december 20., 23:22 Látod az eleje a lényeg a többi a körítés, fidesz-nek van hozzá köze addig ameddig minimál bérekkel szórakozik. Miért dolgozzak én havi 80000FT-ért ha napi 30000FT-ét termelek tisztán. Azt még fenyegetnek, hogy kevés. Nincs összefogás mert ha lenne akkor a tiszta pénz 60% lenne a fizetés nem a 4-5%-a.

Meg feketén sokallják a napi 10000FT-ot. Azért amit k.b. napi 100000FT-tal már leszámláztak. Kifejteném bővebben de sokan olvassák.
kkalman
Ezt a statisztikát sem én hamisítottam. :)
picike
@kkalman: igy van ez nem igaz ha ennyi az átlag akkor hol a pénzem mért csak 89 -et kapok 25 éves özvegyi pénzel együtt ? számolni szorozni én is tudok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.