Megérkezett az első szarvasmarha-szállítmányunk Azerbajdzsánba. Az elmúlt hónapokban a Magyarországon és Azerbajdzsánban történt egyeztetések után december 5-én megérkezett a Hunland Trade Kft. első, szarvasmarhát szállító kamionja Azerbajdzsánba - közölte december 18-án magyar-azeri gazdasági vegyes bizottság magyar társelnökének, Szijjártó Péternek a sajtófőnöke az MTI-vel. Varga Éva tájékoztatásában idézte Szijjártó Péter szavait, aki elmondta, Magyarország stratégiai partnerének tekinti Azerbajdzsánt. "Az elmúlt időszakban jelentős lépések történtek a gazdasági együttműködés terén, amelynek egyik sikerágazata lehet a mezőgazdasági együttműködés szorosabbá válása, ugyanis a magyar mezőgazdasági termékek és technológiák iránt komoly kereslet jelentkezik Azerbajdzsán részéről" - fogalmazott a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára. Az előzetes megállapodások, folyamatban lévő tárgyalások és az eddigi tapasztalatok alapján a Magyarországról Azerbajdzsánba...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Sőt marhákat küldtünk még az Azori szigetekre, Kínába, Vietmánba, Indiába, Brazíliába, Laoszba, Kambodzsába, Mongóliába, Albániába de sajnos mind visszatalált.
Sííva
Akkor miért van még itthon a kétharmad? Nem elég nagy marhák?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.