A miniszterelnök szerint joggal állítható, hogy 2013 egy jól kezdődő év lesz, hiszen január 1-jével a bérek nőnek, a rezsiköltségek viszont csökkennek.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"2012 az elrugaszkodás éve lesz!!"
Valóban az lett. A valóságtól, a realitástól való elrugaszkodás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@dzurinda: @entero: Igaz, hazudozott és hazudik mindkettő, OK, zavarjuk el öket. És aztán? Ki fog utánuk jönni? Egy újabb hazugsággyáros?
Rézangyal
@entero: És mégis mit javasolsz a vidéken tengődő, kisemmizett millióknbak, akiktől már az utazás lehetőségét is elvették?
Rézangyal
@silber13: Hm. Ezek szerint te csak azért mert hirtelen nem tudsz senkire rábökni valakire, hagynád őket tovább garázdálkodni?
Megjegyzem Ángyán József nekem jó miniszterelnök jelöltnek tűnik. Már, ha elfogadja.
silber13
@Rézangyal: Álljík mán meg a menet! Egy szóval sem tiltakoztam a világgá kergetésük ellen! Sőt, vagy ha jobban tetszik: SŐTEBB! Hogy ki jön utánuk, azt viszont nem tudom.
madlaci
Ezt hallgatom több, mint húsz éve: majd jövőre eljön a kánaán. De eddig még csak az uralkodói rétegnek (politika, és a talpnyalóik) jött el. Ők évről évre gazdagodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.