Oszkó Péter ízekre szedte az ország 2014-es költségvetését. Könnyű ellenfelet választott, hiszen ilyen tartalmú jogszabályt majd csak egy év múlva fogad el az Országgyűlés. Addig pedig a Bajnai-kormány pénzügyminiszterének csak a várakozás és a feltételezések megfogalmazása marad - hangsúlyozza szerdai közleményében Puskás Imre, az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának alelnöke. Mi, akik az ország sikerében bízunk, és annak érdekében cselekszünk, azt reméljük, hogy folytatódnak azok a folyamatok, amelyek 2010-ben elkezdődtek: az államadósság folyamatos csökkenése, az államháztartás hiányának 3 százalék alatt tartása és a családok, vállalkozások terheinek mérséklése - áll a közleményben. Mint írja, úgy tűnik, a Haza és Haladás Alapítvány más, kilátástalanabb jövőképet fest elénk. Oszkó Péter azzal riogat, hogy megint minden úgy lesz, mint az ő kormányzásuk alatt: növekedni fog az államadósság, újra 3 százalék felett lesz az államháztartás hiánya, és növekszik a...

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
A diákok már döntöttek!! A családjaik is!!
Ezért, ahogy Marek Bertrand mondta: "Önök elvesztették a 2014-es választást"!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
"azt reméljük, hogy folytatódnak azok a folyamatok, amelyek 2010-ben elkezdődtek: az államadósság folyamatos csökkenése, az államháztartás hiányának 3 százalék alatt tartása és a családok, vállalkozások terheinek mérséklése"

Ezt valaki lefordítaná hogy mire gondolt? Mert én az ellenkezőjét ismerem:DD
marlin
@scandináv: Az ilyen kannásboros anasics bácsikkal még kihúzzák egy darabig!! :-((
"Egy másik, idősebb ellentüntető egy transzparenst emelt a magasba, amire a következő volt írva: „Kedves Dávid! Alkotni, építeni, teremteni még tanultatok meg. Anasics Ernő nyugdíjas.” Tudósítónk interjút készített Anasics Ernő nyugdíjassal, aki hangsúlyozta: „Én megszenvedtem a II. világháborút, Rákosit, Kádárt, 1956-ban a Magyar Rádió előtt majdnem agyonlőttek. Ezek a fiatalok viszont még nem tettek le semmit az asztalra.” Hangsúlyozta: a tüntető fiatalok rengeteget ártanak az országnak. „Orbán Viktor jó szellemben kormányozza az országok” – közölte az atv.hu helyszíni tudósítójával Anasics Ernő nyugdíjas, aki nem érti, hogy a rendőrök miért nem bántak tüntetőkkel 2006. október 23-án, mint most. "
Rézangyal
@marlin: Anasics Ernő bácsit nem tudta elpusztítani a II. világégés, Rákosi, Kádár, de még a kannásbor se! :))) De majd a Turultojásnak sikerülni fog. Isten nyugosztalja Anasics Ernő bácsit.
coyote3
Istenem ez a Puskás pucu vajon tudja mit beszél, vagy csak felmondja a leckét???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.