Szembe ment a kormánypártokkal Ángyán József, és nemmel szavazott az alaptörvény módosítására, miután saját módosítóját név szerinti voksoláson utasították el a kormánypártiak és a szocialisták. A volt államtitkár lázadása az utolsó csepp lehet a pohárban, emiatt valószínűleg kizárják a frakcióból és a pártból. Nemmel voksolt az alaptörvény harmadik módosításáról szóló szavazáson Ángyán József fideszes képviselő, korábbi vidékfejlesztési államtitkár. A kormánypárti képviselők közül Ángyánon kívül egyedül Révész Máriusz nem szavazta meg a módosítást: ő annak ellenére nem szavazott, hogy jelen volt a teremben. A módosítást megszavazta két volt jobbikos, jelenleg független képviselő, Pősze Lajos és Rozgonyi Ernő is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Többre viheti ha függetlenként politizál! Egy ember aki nem hűje módjára nyomkodja a gombot és van saját véleménye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
A legnagyobb vicc, hogy a Fidesz meg a szocik együtt szavaztak. Tökéletesen legitimálták azt amiről Ángyán hónapok óta hablatyol.
coni
@leszúrt rittberger: Igen szomorú, hogy az emberek egymás torkának esnek, hogy a jobb vagy a baloldal teszi tönkre az országot és hol a piros itt a piros módjára keresgélik a diplomákat, doktorikat, közben a háttérben a politikai elit szétrabolja az országot. Senkinek nem tűnt fel annak idején, hogy a Fideszt kétharmadhoz juttató Nokiás dobozban el sem férne az az összeg amivel a tanúk Hagyót megvádolták. Színházat játszanak a parlamentben, utána meg együtt mulatoznak.
Megérdemeljük, ha hagyjuk. Ángyán meg ha komolyan nem vette észre ennyi év alatt, hogy Orbán a családfő (keresztapa) akkor nem kellene politikai pozíciót vállalnia.
bretagne
Örülök, hogy Ángyán dereka még mindig egyenes!
rbela
Egyetlen ember a frakcióból aki kiáll az igazáért. Nem ért egyet a Fidesz politikájával ezért mennie kell.De egyenes derékkal távozhat.Szembe mer nézni saját magával, és a választóival, van saját véleménye.
kukac50
Ő legalább nem lett kétszínű mint Jakab István.
excep
örülők hogy nem mindenki féreg a fidesz frakcióban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.