Mint köztudott, a múlt héten Bayer Zsolt káromkodásokkal fűszerezett sms-t küldött Török Zsolt szocialista szóvivőnek, amelyben a diákok törvénytelenségre lázításával vádolta a politikust. Legalábbis így értékelte az esetet a közvélemény többsége, mi azonban egyből rájöttünk, hogy igazából a publicista lírai énjének fölszínre törésével van dolgunk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Darthon1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
A választható szókincs egyiknek sem okoz gondot.
DR Eric CARTMEN
Bayer és a turulba született sámánok, a "polgári rend" védelmezői. Fotó: MTI
Budapest – Bayer Zsolt, a nyíltan zsidózó fideszes antiszemita publicista, legutóbbi Kultúrkampf című írásában azzal fenyegette meg a diáktüntetőket, hogy ha nem hagyják abba, akkor a szélsőjobboldali “békemenet” több százezres tömege tünteti el őket az utcáról. Ez igazi fasiszta és náci tempó, a jogaikért tüntető diákokra rászabadítják a gyűlölködő csürhét.
Bayer Zsolt, Orbán Viktor barátja és a Fidesz 5. számú tagkönyvének tulajdonosa, akit a külföldi sajtó is úgy ismer, hogy nyíltan antiszemita írások szerzője, ezúttal is minden belpolitikai eseményt “kultúrkampfnak” nevez. Ennek lényege, hogy a “valakik” mindenkit kicsinálnak, ha az illető nem az ő emberük, közben “antiszemitáznak”. Innen lehet tudni, hogy kik a “valakik”.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.